Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum Bu gerçekten çok geniş bir soru. Eğer bu soruyu bu şekilde sorarsan ben sana derim ki formu takip et. Ama hiçbir yere varamayacağını ben sana söyleyeyim. Forumun bütün içeriklerini dahi okusan aynı anda her şey olamazsın. Kendine bir dal seç. Örnek veriyorum web güvenliği sonrasında Forum içerisindeki kategoriden bu bölümü bul ve o bölümle ilgili her şeyi yuthacker olmak için neler bilmeliyim neler öğrenmeliyim hangi uygulamaları kullanmalıyım
Hacker olmak çok büyük bir kavram her şeyi bilmelisin bence. Ne yapacaksın ona göre ilerle ona başla örnek olarak web hacking gibihacker olmak için neler bilmeliyim neler öğrenmeliyim hangi uygulamaları kullanmalıyım
Hacker kelimesi çok büyük bir kavram bir yerden başlayıp gitmen lazım.hacker olmak için neler bilmeliyim neler öğrenmeliyim hangi uygulamaları kullanmalıyım
Şu yazı işine yarayabilir;hacker olmak için neler bilmeliyim neler öğrenmeliyim hangi uygulamaları kullanmalıyım
Önce kali linux ogrenhacker olmak için neler bilmeliyim neler öğrenmeliyim hangi uygulamaları kullanmalıyım
Dostum Bu gerçekten çok geniş bir soru. Eğer bu soruyu bu şekilde sorarsan ben sana derim ki formu takip et. Ama hiçbir yere varamayacağını ben sana söyleyeyim. Forumun bütün içeriklerini dahi okusan aynı anda her şey olamazsın. Kendine bir dal seç. Örnek veriyorum web güvenliği sonrasında Forum içerisindeki kategoriden bu bölümü bul ve o bölümle ilgili her şeyi yuthacker olmak için neler bilmeliyim neler öğrenmeliyim hangi uygulamaları kullanmalıyım
çok teşekkür ederim
teşekkür ederimŞu yazı işine yarayabilir;
Siber güvenlik için yol haritası!
Merhaba, bugünkü konumda çok sık karşılaştığım bir soru olan "Siber güvenlik yol haritam nasıl olmalı?" sorusunun cevabını vermeye çalışacağım. Bu arada bu sıralamada ki kısımları kendi öğrenme şeklinize göre hafif şekilde değiştirebilirsiniz. İyi okumalar. Dil Öğrenmek (resim alıntıdır)...www.turkhackteam.org