Banada Lazım Para Nasıl Kazanırım Ya?
para ne zamana lazım
Zaten çalışıyorum ama Suriyeliler kilisi fethettiğinde beri para kazanmak zorlaştı özel bi sebepten dolayı acil para lazim bunu internetten kazanctan bulamadım
Çalışarak kazanılır para .Suriyeli filan demişsin de emin ol Suriyelin çalıştığı işe burun kıvırırsın.Birsürü iş yeri işci alıyor vızır vızır insanlar beğenmiyor işi.Polemik yaratmak istemiyorum ama işsizliği Suriyelilere bağlamayın .Tarla bahçeye gidiceksin.Gündeliğe.Günlük para kazanmak istiyosan.
Kardesim oncelikle bir ustanin yanina giriyosun orda lazim olan parayi cikartiyosun + 100 tl cikartiyosun sonra gidip domain ve hosting aliyorsun ardindan ilgi alanin neyse apk programlar hack oyun vs neyse artik ona gore bir site aciyosun adsense reklamlarini koyuyosun sonra forumda siteni ilk soralara cikartacak formuller var onlari yap kardesim temiz para
O kadar kolay değil o iş en az 1 yıl sonra para kazanmaya başlar![]()
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.