Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşşekürlerMerhabalar, öncelikle en basitinden yazılım alanında kendini geliştirerek kendi projelerini yapabilir, satabilirsin. Aynı şekilde tasarım konusunda da. Veya canlı destekler de çalışabilirsin. Birsürü iş imkanı vardır internet üzerinde, kafandaki şeylere göre öneri almak için yapay zeka programlarını da kullanabilirsin.
Nasıl para kazanabilirim internetten okul hayatım yok ve bütün günlerim aşırı sıkıcı ve boş geçiyor verebileceğiniz bir taktik fln varmı para kazanabilmek için
Merhaba,Nasıl para kazanabilirim internetten okul hayatım yok ve bütün günlerim aşırı sıkıcı ve boş geçiyor verebileceğiniz bir taktik fln varmı para kazanabilmek için
"Taktik" pek doğru bir kelime seçimi olmaz tabi.. Kendinize bir beceri katıp, bu beceriyi TurkHackTeam - Ticaret bölümünde değerlendirebilirsiniz.Nasıl para kazanabilirim internetten okul hayatım yok ve bütün günlerim aşırı sıkıcı ve boş geçiyor verebileceğiniz bir taktik fln varmı para kazanabilmek için