Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece link ile yapmak için özel exploitlere ihtiyacın vardır. Sadece link ile bir şey yapamazsın.bir link lazım linke basınca basan bişinin telefonuna fln virüs yükleyip bilgilerini çalmam lazım bunu ne ile yapabilirim yardımcı olurmusunuz
arkadaşlarımı trollemek için istedim farklı bir amacım yokforumda izin varmıdır bu konulara?
arkadaşlarını trollemek için bilgilerini ele geçiren ve virus yukleten link mi arıyorsunarkadaşlarımı trollemek için istedim farklı bir amacım yok
link ile etkili şeyler çok az ama trojan gibi şeyler atarsan karşı taraf indirirse daha çok şey geçer elinearkadaşlarımı trollemek için istedim farklı bir amacım yok
IP adresi Ve il içe yabancı ülke farketmeksizin bilgileri veren Bir site elimde mevcut ancak Local IP midir Public midir bilmiyorum araştırabilirsinizbir link lazım linke basınca basan bişinin telefonuna fln virüs yükleyip bilgilerini çalmam lazım bunu ne ile yapabilirim yardımcı olurmusunuz
grabify.link
Bilgi edinme amaçlı konulara müsamaha gösterilmektedir.forumda izin varmıdır bu konulara?
tamamdır hocam teşekkürlerBilgi edinme amaçlı konulara müsamaha gösterilmektedir.