Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar sonu .net olan bir site çökertmek istiyorum imza filan atabilirmiyim. Nasıl çökerteceğim bu benim için çok çok önemli anlayışla karşılayın lütfen şimdiden teşekkürler.
İlk önce Havij ile bir güzel SQL açığı tarat. Eğer bulursan forumda sürülerce konu mevcut SQL Injection nedir diye. Olmadı Admin Paneli id şifre bulur direk "Index" basarsın.
Acilen istemenizdende şüphelendim yabancı bir siteyi ne yapacaksın oysaki
Eğer gerçekten türk sitesi ise birde şikayet üstüne tamam birde seni çökertirler...
https:// CRT - Cloudflare koruması var ise sizi zorlayacaktır
Dos SynFlood saldırıları ile siteyi çökertebilirsiniz.İndex atmak için sitenin adminine erişip shell sokarak devam edebilirsiniz.Wp,joomla gibi siteyse isterseniz direk indexinizi basabilirsiniz ama wp siteye shell sokarsanız
mass deface yapabilme şansınız vardır.