Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Merhaba Böyle Olur Şöyle Olur Diye Bir Şey Yok Bu Konuda Tecrübe Kazanmak Gerek Site Alanında Vulnerability Scan Taraması Yapman Lazım İlk Olarak Hedef Sitede Açık Araman Lazım Örnek Olarak Sql-XSS Gibi Açıklar Tarayabilirsin Hedef Site Üzerinde / Oyun Hacklemekten Kastın Galiba Crack-Hile İşlemleri Cracking Üzerinde Yoğunlaşmanı Öneririm Suanlik Basit Olarak Verebileceğim Öneriler Bunlar Forumda Bu Konular Hakkında Bir Çok Ayrıntılı Makale Bulabilirsin.Merhabalar ben bir site yada bir oyun hacklemek istiyorum nasıl yapabilirim
Öncelikle Merhaba Böyle Olur Şöyle Olur Diye Bir Şey Yok Bu Konuda Tecrübe Kazanmak Gerek Site Alanında Vulnerability Scan Taraması Yapman Lazım İlk Olarak Hedef Sitede Açık Araman Lazım Örnek Olarak Sql-XSS Gibi Açıklar Tarayabilirsin Hedef Site Üzerinde / Oyun Hacklemekten Kastın Galiba Crack-Hile İşlemleri Cracking Üzerinde Yoğunlaşmanı Öneririm Suanlik Basit Olarak Verebileceğim Öneriler Bunlar Forumda Bu Konular Hakkında Bir Çok Ayrıntılı Makale Bulabilirsin
Dediğim Gibi Forum Üzerinde İstediğin Konularda Bir Çok Ayrıntılı Makaleler Var / Hacking İle İlgili E-Book Lar Var Hani Basit Olarak Buralardan Başlayabilirsin Direk Baştan Buraya Saldırayım Şunu Yapayım Deme Her Şey SıraylaYani ben bilmiyorum nasıl ayrıntısınsa kadar nasıl öğrenebilirim
Yok ben sadece nerden öğrenebilirim onu merak ettimDediğim Gibi Forum Üzerinde İstediğin Konularda Bir Çok Ayrıntılı Makaleler Var / Hacking İle İlgili E-Book Lar Var Hani Basit Olarak Buralardan Başlayabilirsin Direk Baştan Buraya Saldırayım Şunu Yapayım Deme Her Şey Sırayla
Anladım Ayrıca Takıldığın Yerlerde Bu Konularda Bilgiye Sahip Kişilerede Sorabilirsin Bilgi Paylaşılan Bir Eylem / Github Üzerinden Bir Çok Ayrıntılı E-Book / Metinler Var Bunlarada BakabilirsinYok ben sadece nerden öğrenebilirim onu merak ettim
MakeDediğim Gibi Forum Üzerinde İstediğin Konularda Bir Çok Ayrıntılı Makaleler Var / Hacking İle İlgili E-Book Lar Var Hani Basit Olarak Buralardan Başlayabilirsin Direk Baştan Buraya Saldırayım Şunu Yapayım Deme Her Şey Sırayla
Özür dilerim ama kimle konuşacağım ve nere yazacağım.Anladım Ayrıca Takıldığın Yerlerde Bu Konularda Bilgiye Sahip Kişilerede Sorabilirsin Bilgi Paylaşılan Bir Eylem / Github Üzerinden Bir Çok Ayrıntılı E-Book / Metinler Var Bunlarada Bakabilirsin
Forumda Yardım Merkezine Merak Ettiğin Konuları Acabilirsin İllaki Yardımcı Olan Bir Çok Kişi Çıkacaktır.Make
Özür dilerim ama kimle konuşacağım ve nere yazacağım.