Nasıl Wifi Hacklerim

Leviathan07

Yeni üye
1 Nis 2020
1
0
Ben 19 yaşında bir öğrenciyim ve ailemizin maddi durumu pek iyi değil ve İnternete erişimi hiç yok neredeyse bunun için bildiğiniz Android için WiFi şifre kırma nasıl oluyor
 

H A

Katılımcı Üye
10 Tem 2019
850
27
KIBRIS
Cevap: Öncelikle merhaba

Bu durumunu bize anlattığın gibi kıracağın wifi sahibine anlatırsan eminim ki sana şifreyi verecektir.(Haramdan kaçınmış olursun.)
 

PW

Katılımcı Üye
2 Ara 2018
793
10
:C / Adobe
Cevap: Öncelikle merhaba

Aşağıdaki link üzerinden wifi kiriciyi indirerek kira bilirsiniz ben bir kaç tane kırdım.Tavsiyem APK olarak eski sürümünü indirmeniz onun haricinde Google Play üzerindeki günceli kullanması daha zor.Kullanım ile ilgili videoları YouTube üzerinden bula bilirsin.Umarım kayıp ettiğin interneti tekrardan bulursun.Kolay Gelsin :)
https://wps-wpa-tester.tr.aptoide.com/versions
 

End100

Yeni üye
6 Nis 2020
12
0
Ben çok şey denedim zamanında beri kırıyorum, kimse seni yargılamayamaz hack forumu burası göz hakkı :D ,

Önereceğim sistemler ;

WİFİ SLAX, Bilgisayarda çalışıyor

DRUBPER, Bilgisayar da çalışıyor.

Wpn,Wps teaster gibi de telefona indereceğin programlar var hiç telefondan kırmadım.
 

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
324
Bu tür durumlar açıkçası pek sağlıklı değil, izinsiz girişiniz fark edilirse mahkemeye kadar gidebilir bu iş, bruteforce tekniği ile yani deneme yanılma yöntemini kullanabilirsiniz.
 

SinyorH4CK

Üye
2 Ocak 2020
111
3
NetWork
androdumpper ile kırabilirsin onunla şuana kadar 3 tane wifi şifresi kırdım cihazın rootlu ise şifreyi görebilirsin değilse direk ağa bağlanırsın şifreyi göremezsin ama ağa bağlandıktan sonra modem kullanıcı paneline giriş yaparak şifreyi öğrenirsin genelde kullanıcı adıda şifrede admin oluyor
androdumpper apk yazarak ilk çıkan siteden indirebilirsin kullanımı zor değil kırarken internete ihtiyacın olacak mobil verini kullanabilirsin sana kalmış.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.