Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örnek verir misin?
Evil Twin deneyebilirsin.Bu iişlere ynei başladım bir wfi ağını hacklemeyi ve aynı ağa bağlı cihazları görebilmek istiyorum nasıl yapabailirim ve herhangi bir cihaza ihtiyacım varsa nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Peki fiziksel birşeye ihtiyacım var mı varsa nedir?Evil Twin deneyebilirsin.
Monitör mod destekli bir Wi-Fi adaptörü.Peki fiziksel birşeye ihtiyacım var mı varsa nedir?
Bilgisayarınız masa üstü (Kasalı bilgisayar) ise kablosuz bağlantı için bazı aparatlara ihtiyacınız olabilir.Peki fiziksel birşeye ihtiyacım var mı varsa nedir?
Monitör mod destekli bir Wi-Fi adaptörü.
Maalesef hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum hiç kullanma ihtiyacı duymadım ama çoğunlukla TP Link kullananları görüyorum.Örnek verir misin?
Bilgisayarınız masa üstü (Kasalı bilgisayar) ise kablosuz bağlantı için bazı aparatlara ihtiyacınız olabilir.
Ama diz üstü ise sıkıntı yok zaten diz üstü pc lerin kablosuz ağ desteği var.
Daha bilgili kişiler aydınlatırsa iyi olur...
Maalesef hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum hiç kullanma ihtiyacı duymadım ama çoğunlukla TP Link kullananları görüyorum.
Bende hiç kullanma ihtiyacı duymadım o yüzden çok bilgiliyim diyememMaalesef hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum hiç kullanma ihtiyacı duymadım ama çoğunlukla TP Link kullananları görüyorum.
Tamam teşekkür ederim.TP-Link T3U Plus Archer AC 1300 Mbps Çift Bant USB 3.0 Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi 5 Adaptör
buna benzer cihazlar tabi sizin kararınız
Normalde biri yardım isteyince o konu hakkında bildiğim her şeyi detaylıca anlatıyorum ama şuan modum pek yok. Ve bu durumu genel olarak azalttım aynı çabayı insanlardan göremiyorum. Tek taraflı bir çabada anlamsız kalıyor.Bende hiç kullanma ihtiyacı duymadım o yüzden çok bilgiliyim diyemem
Tek taraflı çabayı anlarım insana zor gelir ama olaya şu açıdan bak senin açtığın desteklere cevap veren çok olamıyorsa bilkiNormalde biri yardım isteyince o konu hakkında bildiğim her şeyi detaylıca anlatıyorum ama şuan modum pek yok. Ve bu durumu genel olarak azalttım aynı çabayı insanlardan göremiyorum. Tek taraflı bir çabada anlamsız kalıyor.
Yani sen birşeyler biliyorsan ve anlatırsan sevinirim ancak istemiyorsan senin tercihinNormalde biri yardım isteyince o konu hakkında bildiğim her şeyi detaylıca anlatıyorum ama şuan modum pek yok. Ve bu durumu genel olarak azalttım aynı çabayı insanlardan göremiyorum. Tek taraflı bir çabada anlamsız kalıyor.
Forumdan bahsetmiyorum. Genel olarak sosyal hayatımdan bahsediyordum.Tek taraflı çabayı anlarım insana zor gelir ama olaya şu açıdan bak senin açtığın desteklere cevap veren çok olamıyorsa bilki
birilerinden daha yeteneklisin... genelin bilemediğini yapmaya çalışıyorsun. Gayet iyi bir başarı
Yapmanız gerekenler çok zor değil ilk önce bir monitor mode destekli bir wifi card alın ikinici olarak onun driverını kali linuxa yükleyin üçüncü olarak airodump-ng wlan0 veya airodump-ng wlan0mon yazarak çevre ağları tarayabilirsiniz kullanıcıları wifi den atmak veya wifi şifresini çalmak istiyorsanız evil twin attackı araştırın forumda çuval dolusu konu var. Ama önerim airgeddon toolunu indirmeniz buradan bakabilirsiniz GitHub - v1s1t0r1sh3r3/airgeddon: This is a multi-use bash script for Linux systems to audit wireless networks.Yani sen birşeyler biliyorsan ve anlatırsan sevinirim ancak istemiyorsan senin tercihin
Örnek verir misin?