Nasıl wifi şifresi kırabilirim

SiyahMendil

Yeni üye
7 Nis 2020
11
0
İSTANBUL
Moderatör tarafında düzenlendi:

X-Code

Uzman üye
19 Mar 2019
1,855
335
Localhost
Merhaba;

Evil Twin Attack(Şeytanı Ikiz Saldırısı) Kullanabilirsiniz. Veya handshake Yakalayıp Şifre Denemeleri Yapabilirsiniz. Veya Modemin WPS Modu Etkinse WPS den de Şifreyi Kırabilirsiniz. Bahsettiğim Şeyler Hakkında Bilgi Sahibi Değilseniz Araştırmanizi Tavsiye Ederim.


Iyi Forumlar...
 

whatamnotsaying

Katılımcı Üye
29 Mar 2020
408
5
Yahu WPA3 çıkalı kaç yıl/ay etti. Hala WPA2'yi kırmak için neden aynı yöntemler tavsiye edilip duruluyor ? Bu adamlar boşa mı WPA3 çıkardı ?


Piyasada yeni ve etkili bir yöntem bilen bir Allah'ın kulu olmalı...
 

DreaT

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
345
2
fluxion linset kalilinux wifislax bunları hakkında bilgi edinmen lazım wpa şifreleri için sağlam bir wordlist lazım aircrack yöntemi ile kırılıyor denedim ve çözüm almıştım kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.