Native Ratları .Net Yapma ve .Net Rat Listesi

Kripot

Yeni üye
10 Mar 2016
30
0
Hayırlı günler hayırlı forumlar dilerim,

Rat lar hakkında bir soru sormak için konu açtım.

Bildiğiniz üzre njrat programının sevrerlarını crypt yapmak çok ama çok kolay.

En azından crypter kullanmayı ve yapmayı bilmeyen birisi bile .net reactore atıp iki üç ayardan sonra çoğu antivirüsten kaçırabiliyor.

Fakat sorun şurda ki njrat ta bazı özellikler eksik olduğundan diğer ratlara yönelme oluyor fakat diğer çoğu rat sevreri native olarak çıkardığı için crypt yapmakta güçlük çekilmesi veya antiler tarafından fud olsa bile windows defender tarafından yakalanması.


Benim sorum, njrat gibi .NET olan ve stabil olan bildiğiniz ratlar var mı veya native ratları .NET'e dönüştürmek mümkün müdür?

Şimdiden cevaplayanlara teşekkürlerimi sunarım iyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleme:

Kripot

Yeni üye
10 Mar 2016
30
0
Sağolasın ama bu ratı visual basic ile crypt lemek pek mümkün değil bu rat için hazır crypter gerekiyor ve hazır crypter kullanmamam gereken bir durum var yine de cevabın için teşekkürler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.