Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir html tabanlı hosting almıştım süresini bitmesine daha 5 ay felan var bnde buna sıkıntıdan küçük bi html tabanlı oyun sitesi yaptım bu siteyi herşeyiyle ne kadar satabilirim
aslında adam akıllı buton grafil felan yapmayı düşündüm , yorum paneli felan ama uğraşmak istemedim en kötü ihtimalle süreyi uzatıp istediklerimi yaparım ve siteye reklam veririm ama saten alıcı bulursam alıcının istedigi şeyleri yaparım renk grafik yorum paneli daha fazla oyun gibi
evt 17 yaşındayım şuan 18 olunca alıcam ve forum yapıcam birde mafia oyunu bütün dosyalar hazır 18 olana kadar scriptlerimi gelişiticem forum ve mafia oyununu yapıcam fakat bnm bunda forum yapmamamın sebebi html destekli olması bana linux lazım php destegi için
istersen host saglayabilirim duzgun bir sekilde istedigin gibi kullan, sitenin degerine gelirsek sitenin degeri icerige ve googlede banlanmam PR degeri ile olculur. siten nekadar taninmis ise okadar fiyati belirlenir.