Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flash disk ise flash ın kapasitesi ve aktarma oranına göre max 10 dk
Eğer Yandex disk ten bahsediyorsan internet hızına göre 7mpbs gibi bi hızınız varsa 30-60 dk arası eğer daha yüksek bir hızınız varsa bu süre daha da aşşağıya düşebilir.
Flash disk'ten bahsediyorsan flaşın hızına göre artar yada iner eğer bir platforma yükleyeceksen sunucu yoğunluğu(sanırım) ve internetinin hızına göre değişir bir suncuu üzerinden yüklersen bu süre çok aza inecektir örneğin 200 mb dosyayı ben 5-6 dakikada indirirken vds sunucusunda 3 saniyede indirdim
Gece 2 ve 8 arasında akn kalkıyor eğer akn varsa bu yöntem ile yaklaşık 20 dakikada yükleye bilirsin ama Flash diskte 30 dakika falan ssd varsa daha hızlı olabilir.
Eğer Flash Belleğiniz gelişmiş bir bellek değilse (d/u hızları düşükse demek istedim) yüklemeniz rahat 2 saatten fazla sürer. HDD hızı da önemli tabii. Benim Flash Belleğim 120mb/s hızına ulaşabildiği için ben 60 dk gibi bir sürede yükleyebilirim. Hız önemli kısacası.
merhaba değerli üyemiz
internet hızınıza göre süre değisir normal bir hız ile 30 dk ya indirebilirsiniz https://www.hiztesti.com.tr/ buradan hızınızı ölçerek ortalama olarak bir hesaplama yapabilirsiniz