ne talabani ne barzani durduramaz TÜRK GENÇLİĞİNİ

qwerty23

Yeni üye
3 Şub 2007
15
0
kayseri
askerlik şubeleri dolup taşardı....bende okulu dondurup şubeye koşardım,şehit olma ihtimali varken okul okumam...
 

fox1453

Yeni üye
3 Ağu 2007
19
1
arkadaslar gerek yok kuzey ıraga gıtmeye tsk orayı halleder
ben ulku ıcındekı jakallarla ilgineirdim
bulundugum bolgede lıstelerı haylı kalabalık zaten :D
 

oksit

Katılımcı Üye
7 Nis 2007
406
4
İstanbul
evet arkadaşında dediği gibi buna gerek yok, eğer asker gerekliyse bu milletin ordusuna, alım yapar... yine yetmezse o zaman biz de dedelerimizin Çanakkale de yaptığı gibi gideriz cepheye ... fakat burada bir problem var bir avuç sırtlan sürü var onların da nerede olduğu ne yaptığı meçhul... ancak yollara mayın döşüyorlar ve korkakça oradan bir askeri aracın geçmesini bekleyip düğmeye basıyor... siz şimdi oraya gidip de onları elinizle koymuş gibi bulacağınızı mı sanıyorsunuz? subayları, ast subayları şehit ediyor çapulcular, dediğim gibi siz orada savaş yapmayacaksınız ki orada karşınızda muhatap bir düşman yok, kancık bir sürü var, sadece mayın döşeyen ve onu patlatan bir kalleş sürü var yani... öyle okulu bırakmak falan bu işler çözülmez... görevimizi bilmeliyiz, öğrenci okuyacak, asker savaşacak, öğretmen öğretecek, doktor tedavi edecek vs... herkes görevini yaparsa ne içeride ne dışarıda bize kimse kafa tutamaz. hepinize teşekkürler.
 
20 Tem 2008
93
0
29
Ankara
eğer öle bişi olursa gelecek zamanda giderim gerçi şimdide giderim 13 yaşında olmam bişi ifade etmez alırlarsa giderim kmseden korkum yok yaşı 12-13 olmasına rağmen Çanakkkale'de hiç mi savaşan çocuklar yoktu? tabiki vardı bende giderim ama şunuda unutmamak gerek ki ordumuz o kadar düşmedi yane sonuçta öyle güçlü bi savaş olmadıkça ordumuz 3-5 çapulcuyu takmaz die düşünüorum ama her nolursa olsun gitmeye HAZIRIM
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.