arkadaşlar, soru belli. kullanıp para kazanan var mı bu işten? ne olduğunu biliyorum az çok ama olumsuz yorum baya fazla. gerçekten çalışıyor mu yoksa para tuzağı mı? kullanan varsa buralarda anlatsın aydınlanalım ne iş bu kairos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar, soru belli. kullanıp para kazanan var mı bu işten? ne olduğunu biliyorum az çok ama olumsuz yorum baya fazla. gerçekten çalışıyor mu yoksa para tuzağı mı? kullanan varsa buralarda anlatsın aydınlanalım ne iş bu kairos?
Network market olayının bir nevi lacivertidir kardeşim öyle milyarlar kazanıp koseyı donme dusuncen olması göz boyama hepsisen hdd ni paylaşacaksın Tr de önde gelen bir şirkette bulutta ki verilerine ulaşmak için seni bekleyecek düşünsene ttnet kulllanıp hdd sini kiralayan birini net hızı zaten yerlerde googleyi acmaktan aciz
Hayırlı forumlar![]()
1-2 sene bekle sonra "vay dangalaklar inanmışlar mı buna" diye dalga geçersinbundan daha önce de benzer versiyonu yaşandı. faiz sistemi ile de bir ara milleti kandırdılar site sahipleri parayı vurunca tüydü.
Benim sana tavsiyem Bitcoin araştır girişimci ol derim. Kairos bir kaç yerden olumsuz şeyler duydum bende![]()
türkiye
vergi istedi ? hakkimiz
kabul dediler sio dahi degil çayci yolladilar
bizim yönetim fark etti hayirdir bizimi kucumsuyorsunuz dedi
tokatla geri yolladi adami ne para ne pul gidin baska kapida bayilin dedi.
peki ne oldu2/3 ay sonra formula1 patronlarindan biri cikti cumhurbaskanimiz ile goruştu
bizim oglan gelmiş başkanim elinizi öpmemiş saygisizlik etmiş. verin elinizi ben öpüm ayni zamanda ise istanbulu biz tekrar takvime alalim demiş
mezu buyuk bu konuda ama kairos boş iş.
benim devletim tiiiiiye almadiysa bu yazdigim
harfler sozler dahi boş![]()
Yatırım adı altında kazanç sağlayan tüm siteler birgün batacak kairos vb. Şu var erken giren her zaman kazanıyor.
Kairos bana teklif geldi lakin mantığım almadı.iyi ki de girmedim hala ödeme bekleyenler var lakin Gemi çoktan kaçtı...