Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.eline sağlık Anka
Sen nerden duydun enkaz altında kaldığımı? Teşekkür ederim.Enkazdan çıkıp çıktığı gibi tasarım yapan goca yürekli anka eline sağlık
Ellerinize saglik. Guzel olmusDün içim rahat etmedi bugün de @Ɲémesis meslektaşıma bir logo yapmak istedim. Umarım beğenir de mutlu olur.
Dip Not: Senin için özel kenarlık kullandım ona göre.
İmzasız;
İmzalı;
Ufak bir hediye;
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Dün içim rahat etmedi bugün de @Ɲémesis meslektaşıma bir logo yapmak istedim. Umarım beğenir de mutlu olur.
İmzasız;
İmzalı;
Ufak bir hediye;
eline sağlıkDün içim rahat etmedi bugün de @Ɲémesis meslektaşıma bir logo yapmak istedim. Umarım beğenir de mutlu olur.
İmzasız;
İmzalı;
Ufak bir hediye;
Teşekkür ederim.Eline saglik
Teşekkür ederim.Ellerinize saglik. Guzel olmus
Teşekkür ederim.Elinize sağlık hocam![]()
Allah razı olsun, teşekkür ederim.çok geçmiş olsun aynı zamanda logo efsane olmuş bence başarılar
Estağfurullah, rica ederim güle güle kullan.Yav sen adamsın ya teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim.Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim. Sende böyle devam et daha iyi yerlere gelirsin.Eline sağlık abi
Teşekkür ederim.eline sağlık
Yazı bükülmüş onda bir sorun yoktur. Teşekkür ederim yine de.EKİBİ Yazısı iyi bükülmemiş , iç çerçeve desenleride garip duruyor 2 yıldızı üst üste koyup kesilmiş gibi. Sağlık bakanlığı için uygun bir logo olmuş elinize sağlık
Estağfurullah, alt tarafı bir logo kimse için yarışa girmem ben. Teşekkür ederim.Elinize sağlık hocam.
Çok güzel olmuş, benimkiyle birincilik için yarışır.
Teşekkür ederim Bertuğ darısı başına.Eline sağlık abi![]()
ÇaktırmayınÖzel kenarlık mıEline sağlık..