Program çok güzel fakat ben yanlış kullaniyorum herhalde busybox kurdum 50 den fazla wifi de test ettim ama baglanamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir konu paylaşıyorsun madem 4/4 lük olmalı arkadaş.
Yan aparatlarla vs. güçlendir konuyu.
wifi key recovery ve wifi analyzer gibi araçlar vs.
Android 4.1 ve üstü öneriliyor. 4.0 versiyonu romuna gòre değişkenlik gösteriyor ve başarısız olabiliyor. kitkat pek önermiyorum 4.1.1 - 4.3 arası daha stabil.
Görüldüğü kadarıyla kitkatda da başarısı var gibi, gibi.
Eğlence araçları olarakda
Dsploit, intercepter, wifi kill 2.2 vs önerilebilir.
//S C B
Onları yazsam başımın etini yerdin böyle programlar paylaşılırmı bilgi değerleidir derdinonları ilerde videolu paylaşıcam zamanım olmuyor şu sıralar
![]()
Bir konu paylaşıyorsun madem 4/4 lük olmalı arkadaş.
Yan aparatlarla vs. güçlendir konuyu.
wifi key recovery ve wifi analyzer gibi araçlar vs.
Android 4.1 ve üstü öneriliyor. 4.0 versiyonu romuna gòre değişkenlik gösteriyor ve başarısız olabiliyor. kitkat pek önermiyorum 4.1.1 - 4.3 arası daha stabil.
Görüldüğü kadarıyla kitkatda da başarısı var gibi, gibi.
Eğlence araçları olarakda
Dsploit, intercepter, wifi kill 2.2 vs önerilebilir.
//S C B
Bütün üyelerin konu açma yetkisi var sizde açıp bizleri bilgilendirebilirsiniz.
Tabletlerde çalışır demi rootlu tablet
Çalışır
Busy box u kurarken xbin e mi kurcaz bin e mi
![]()
Artık İnternet Sıkıntısı Çekmeyeceğinizi Söylesem Ne Dersiniz ?
Ne zamandır Arşivimde Olan bir Android wifi Kırıcı Vardı Telefonumu Rootlamaya zaman bulamadığım için deneyemiyordum Dün Telefonumu ROOTladım Aklıma Bu Programı Denemek Geldi. Programı Yükleyip Denemeleri Yaptım ve Programın Gerçekten Başarılı Olduğunu Gördüm.
Programı Editleyerek Türkçeye Çevirdim.
Eğer Benim Gibi Öğrenciyseniz ve Operatörlere Para Yetiştiremiyorsanız Kesinlikle Kullanmanız Gereken Bir Uygulama.
WPS/WPA ile korunan wifileri kırabiliyor.
Evde etrafında çeken 10 wifi'den beşi WPS/WPA ile korunmakta bunların üçünü Sorunsuz olarak kırıp bağlantı yapabildi.
Programın Hiçbir Sorunu Yoktur
Wps Wpa Tester Premium (ROOT) 2.50 tl olan Programın Full ve Tarafımca Türkçeye Uyarlanmış Sürümünü Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz.
NEO Android Wifi Hacker indir
Ek Olarak BusyBox Kurulumu Yapmanız Gereklidir.
BusyBox İndir
Gereken Android Sürümü : 4.0 ve üzeri