Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum komutanım bi yardımcı olabilirmisiniz size zahmet ,
sizin yapımınız script siteyi ben biraz kodlarıyla oynadım
üsteki gördüğünüz hata ile karşılaştım ve kime sorduysam exe yapamamıssın dediler , ama emindim başarılı yaptığıma , loggeri test ettiğimde başarılı test ettiniz diyordu sonra , java.exe diye masaüstüne alıyordum , filezille yardımı ile siteye atıyordum komutanım , yine test etmek için bilgisayarıma indiriyordum ama bu hata ile karşılaşıyorum programda birşey var sandım 3 logger programı değiştirdim yine aynı sorunla karşılaştım bi yardımcı olurmusunuz
üstat scriptle sorum yok biliyorumda sorumun kaynağını bulmaya calışıyorum bi yardımcıda sen ol mubarlogger kullandım yine bu hata ile karşılaştım sonra revalogger kullandım yine aynı hata ile karılaştım nerde olabilir sizce
abi ellerine sağlık teşekkür ederim de bişey sorcam , ben yaptım herşeyi fake hesap kurup sayfalara falan atıyorum siteyi reklam yapıyorum hiç yediremedim daha , başka bir yöntem biliyorsan önerebilirmisin sana zahmet.