C++ programını yükledim. bazı şeyleri öğrenmek istiyorum. forumu okuduğum zaman daha farklı bir hava var. C++ kitabını yalayıp yutmam bana ne kazandırır veya C++ çalışmazsam kaybım olur mu ? her ikisi olmuyor cünkü C++ ve forum çok farklı havada. yoksa iki taraftan da mı yürümelimiyim ? zaman kaybı yaşamak istemiyorum biryerden başlamak istiyorum(pat olsun bitsinden ziyade yanlış yerden başlamak suretiyle zaman kaybını bahsediyorum). bu arada forumda gördüğüm herhangi bir mantıktan ziyade birilerinin bulduğu ve paylaşım yaptığı binevi bilmediğim fakat yeni olmayan yararlı şeyler görüyorum ilerleyip kendi ekolümü oluşturmak yani olayın mantığını kavrayıp bu yolda tek yürümeyi öğrenmek için tam olarak ne yapmam gerekiyor? pcyi karıştırdıktan sonra yazılımı öğrenmek mi yoksa yazılımı öğrenidikten sonra pciyi karıştırmak mı? bm sitesini birilerinin çökertip bende onu tekrarlayarak bakın bende hacker oldum demek değil benim istediğim biryeri hacklerken neyi nasıl yapacağını seçebilme yetisini kazanmaktır. her görüş benim için önemlidir. ayrıca deneyimli üyelerin görüşlerine ayrı bir önem vereceğimi belirteyim iyi nöbetler THT.