Nereden Güvenli Bir Şekilde Torrent İndirebilirim?

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,763
508
24
Praise The Fool
Ben de tam Torrent'in nesi güvensiz demeye gelmiştim. İndirdiğin oyunun güvenirliğinden bahsediyormuşsun. Torrent indirmezsin, torrent aracılığı ile oyun indirirsin.

Neyse konuya döneyim, oyundan bağımsız olarak konuşacak olursak şöyle söyleyebilirim ki, cracklı olan tüm uygulamaların güvenirliği şaibeli kimse "buradan indirdiğin her şey güvenli" diyebilecek garantiyi sunabileceği bir yer olduğunu sanmıyorum. Keza sitede bulunan tüm çalıştırılabilr ve yürütülebilir dosyaları incelemiş olması gerekir.
İnsanların güvenli yanılgısı, ben indirdim kurdum gözle görünür bir şey olmadı'dan ibaret. Aynı şekilde 8 ay sonra kredi kartı bilgileri çalınınca veya X bir hesabı hacklenince nasıl hacklendiklerine anlam veremedikleri gibi asla crackli yükledikleri uygulamalardan da şüphelenmezler. Eskisi gibi hacklendin, sistemi siliyoruz popup'ları bekleniyor herhalde..

Neyse, bilinen sitelerden indir gitsin bir kere indirmeyi kafana soktuysan zaten gerisi şans işi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.