Nereden Yazar bulabilirim?

Onedd

Üye
3 May 2020
97
0
Yakın zaman içinde haber sitemizi açtık ve 5 kişi içerik üretiyoruz. Konular gündem, teknoloji ve oyun üzerinde ağırlıklı. Ancak bize daha fazla yazar lazım. İşin daha başında olduğumuz için bir gelirimiz yok, dolayısıyla başlangıçta maaş verme şansımız yok. İşin başında maaşsız olarak yazılar yazacak yazarları nereden bulabilirim? Biliyorum çok saçma olduğunu ancak bulma şansım olup olmadığını merak ediyorum. Eğer site başarılı olursa zaten maaş vermek sıkıntı olmayacak sonradan.
 

MekoR

Katılımcı Üye
6 Şub 2010
660
6
Merhaba,
Yakın çevren harici ücretsiz yazar bulman çok zor kimse bedavaya yapmaz.İlk etapta kendiniz yazabilirsiniz.
İyi Forumlar.
 
Son düzenleme:

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Merhabalar,

Webmaster forumlarında bir projeniz olduğunu ve projenize ekip arkadaşı aradığınızı belirtin. Geçmişte oluşturmuş olduğum bir proje için ekip arkadaşını bu şekilde bulmuştum. :))
 

Winux

Yeni üye
21 Nis 2019
20
3
DigitalCity
Bionluk sitesini önerebilirim, Genelde gelirsiz iş yapmazlar ama aralarından bu işlere yeni başlamış seninle çalışmayı kabul edecek birilerini bulabileceğini düşünüyorum. Ayrıca orada da ilan verebilirsin. :)
 

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
Merhaba,
Öncelikle İyi Günler dilerim ücretsiz bir şekilde kimse yapmaz bir işe başlarken yanında olan insanlara çok fazla dikkat etmen gerekir her konuda olduğu gibi buradada sadakat ön planda olur bu güzel fikriniz için biraz daha bekleyip size saygı duyan insanlarla beraber olup her seçeneği düşünerek yeniden başlamanızı öneririm bu şekilde çok daha iyi bir başarı sağlarsınız yinede şunu unutmayın hata yapmadan asla kazanamazsınız eğerki başaramazsanız yılmadan devam edin.
"Başarısızlık bir opsiyon değildir. Eğer başarısız oluyorsanız inovasyona yeterince önem vermiyorsunuz demektir."
-Elon Musk
 

hackishack

Katılımcı Üye
20 Haz 2020
838
161
Liverpool UK
Şu anda para kazanmıyor olabilirsiniz ancak bir süre sonrası için %X hisse ya da y ₺ maaş vaat edebilirsiniz. Bu durumda hem kendini geliştirmek isteyen hem de ileriye dönük para kazanmak isteyen birilerini bulabilirsiniz. Yalnız bu kişilere ulaşmak kolay olmayabilir. Forumlarda bol bol ilan vermenizi tavsiye ederim.
 

Hitsuga

Üye
22 Nis 2016
124
2
üst mesajlarda söylendiği gibi ücretli takılanlar sana uymuyor bu yüzden yakın çevrende bu işlere meyilli eş dosta espriye karışık teklif et ağzın biraz laf yapıyosa karşındakini gaza getirip bir şeyler ürettirebilirsin.
tabi çabuk sıkılanlar olacaktır bu yüzden birkaç kişiyle görüşüp bırakma potansiyel gördüğün her samimi tanışını zaman zaman dürt :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.