Öncelikle şununla başlayalım ;
KMSpico nasıl anlaşılır?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmıştır. Ayrıca KMS Yazması KMSpico olduğu anlamına gelmez KMS'nin bir sürü sunucusu var örneğin kms.lotro.cc bunlar da zararlı olabilir kesin bir bilgi olamaz.
KMSpico Nasıl Silinir?
Bu virüsü temizlemenin en hızlı ve temiz olan yolu tabii ki format atıp bios sıfırlamaktır. (Bios sıfırlamamızın sebebi virüsün anakarta yerleşmiş olabilmesi)
Eğer böyle bir şansınız yok ise Malwarebytes programını kullanarak da tarama yapıp bulguları silerseniz silinebilir fakat %100 bir sonuç vermez.
Alta KMSpico'nun virüs total fotoğrafını bırakıyorum ;
https://www.hizliresim.com/m5zb6g5

15-20 TL VERİP OEM Key almanız sizin için daha sağlıklı ve ETİK olucaktır.
Tabii ki eğer paranız var ise Orjinal Windows almanız daha iyi olucaktır.
ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN ASLA BEDAVA KEY - AKTİVASYON PROGRAMI KULLANMAYIN UNUTMAYIN
- ÜRÜN BEDAVA İSE ASIL ÜRÜN SİZSİNİZ!
İYİ FORUMLAR
-NOVEGA
KMSpico nedir?
KMSpico; Windows Anahtar Yönetim Hizmetleri’ni KOPYALAYARAK yasal olmayan yollarla ELDE EDİLMİŞ Windows işletim sistemini ve Microsoft Office yazılım paketini etkinleştirmek için kullanılan bir araçtır. Piyasada Windows Anahtar Yönetim Hizmetleri’ni TAKLİT eden pek çok farklı Tool olsa da KMSpico bunlar arasında en yaygın olanıdır. Ayrıca KMSpico eğer bilgisayarınıza bulaşır ise bilgisayarınız tam olarak bir zombi olur. Üzerinizden para kazanılıyor. Bot olarak kullanılıyorsunuz, Instagram Youtube bot vb. olarak sizi kullanıyorlar. Bu arada Windows'un yasal olarak sunduğu KMS sunucuları var. Bu sunucular üzerinden yasal olarak para verip aktivasyon yapabiliyorsunuz.KMSpico nasıl anlaşılır?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmıştır. Ayrıca KMS Yazması KMSpico olduğu anlamına gelmez KMS'nin bir sürü sunucusu var örneğin kms.lotro.cc bunlar da zararlı olabilir kesin bir bilgi olamaz.
KMSpico Nasıl Silinir?
Bu virüsü temizlemenin en hızlı ve temiz olan yolu tabii ki format atıp bios sıfırlamaktır. (Bios sıfırlamamızın sebebi virüsün anakarta yerleşmiş olabilmesi)
Eğer böyle bir şansınız yok ise Malwarebytes programını kullanarak da tarama yapıp bulguları silerseniz silinebilir fakat %100 bir sonuç vermez.
Alta KMSpico'nun virüs total fotoğrafını bırakıyorum ;
https://www.hizliresim.com/m5zb6g5

15-20 TL VERİP OEM Key almanız sizin için daha sağlıklı ve ETİK olucaktır.
Tabii ki eğer paranız var ise Orjinal Windows almanız daha iyi olucaktır.
ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN ASLA BEDAVA KEY - AKTİVASYON PROGRAMI KULLANMAYIN UNUTMAYIN
- ÜRÜN BEDAVA İSE ASIL ÜRÜN SİZSİNİZ!
İYİ FORUMLAR
-NOVEGA