Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşin güzel yanı Açık kaynaklı bir sisteme ulaşımın daha kolay olması ayriyeten de içerisinde mobil taraflı pentest yapabileceğiniz farklı toolar mevcut. Benim düşünceme göre de LAB kurulumu Linux'a nazaran daha kolay ve etkili olabilir.Peki bu NetHunter neden kullanılmalı?
Temel konulara hakimim.Hiç bir bilginiz yoksa NetHunter ile ilerlemek yerine temelden başlamanı, İşletim sistemlerini ve Network kavramlarını öğrenmeni tavsiye ederim.
Nethunter kendinizi geliştirmek için elverişli bir sistem olsa bile bilgi birikimi gereklidir
O zaman çekeceğiniz zorluk sizi geliştirir, Gördüğünüzü anlayabiliyorsanız sorun yokTemel konulara hakimim.
Peki bu NetHunter neden kullanılmalı?O zaman çekeceğiniz zorluk sizi geliştirir, Gördüğünüzü anlayabiliyorsanız sorun yok
İşin güzel yanı Açık kaynaklı bir sisteme ulaşımın daha kolay olması ayriyeten de içerisinde mobil taraflı pentest yapabileceğiniz farklı toolar mevcut. Benim düşünceme göre de LAB kurulumu Linux'a nazaran daha kolay ve etkili olabilir.Peki bu NetHunter neden kullanılmalı?