- 26 Ara 2011
- 11,504
- 12,926
NetMaster Modem Port Açma (Uydunet)
Önce aşağıdaki IP adreslerinden birini tarayıcıya yapıştırarak arayüze giriş yapalım
-----------------------
Yukarıdaki ıplerden biriyle arayüz ekranı geldikten sonra aşağıdaki ekrandan giriş yapın , daha önce hiç değiştirmediyseniz kullanıcı adı şifre admin-password dur.
--------------------
Giriş yaptıktan sonra üst menüden GELİŞMİŞ yazan yere tıklayın.
------------------
Adım 1 : WAN Engelleme tiki işaretliyse işareti kaldırın ve en alttan Uygula butonuna tıklayın.
Adım 2 : Sol menüden Yönlendirme kısmına tıklayın
------------------
Açılan yerden Ipv4 Yarat butonuna tıklayın
------------------
Başlat > cmd yazarak veya Başlat>Çalıştır>cmd.exe yazarak CMD ekranını açın ve ipconfig yazıp enter yapın
4-5 ıp adresi , mac adresi falan gelecek bunu yazınca size lazım olan IpV4 adresidir onu bir kenara yazın
----------------
Ipv4 yarat dedikten sonra gelen bölümdeki kısımları aşağıdaki gibi doldurun ve portunuzu ekleyin ;
-----------------
Gördüğünüz gibi port açıldı
----------------
ÖNEMLİ NOT : Uygulamaların (rat , botnet , port kontrol programı vs) portunuzu tanımlayabilmesi için yani açık olarak görmesi için Windows Güvenlik Duvarı kapalı olmalıdır.
------------
Veteran 7
Önce aşağıdaki IP adreslerinden birini tarayıcıya yapıştırarak arayüze giriş yapalım
Kod:
http://192.168.0.1/
http://192.168.100.1/
-----------------------
Yukarıdaki ıplerden biriyle arayüz ekranı geldikten sonra aşağıdaki ekrandan giriş yapın , daha önce hiç değiştirmediyseniz kullanıcı adı şifre admin-password dur.

--------------------
Giriş yaptıktan sonra üst menüden GELİŞMİŞ yazan yere tıklayın.

------------------
Adım 1 : WAN Engelleme tiki işaretliyse işareti kaldırın ve en alttan Uygula butonuna tıklayın.
Adım 2 : Sol menüden Yönlendirme kısmına tıklayın

------------------
Açılan yerden Ipv4 Yarat butonuna tıklayın

------------------
Başlat > cmd yazarak veya Başlat>Çalıştır>cmd.exe yazarak CMD ekranını açın ve ipconfig yazıp enter yapın

4-5 ıp adresi , mac adresi falan gelecek bunu yazınca size lazım olan IpV4 adresidir onu bir kenara yazın

----------------
Ipv4 yarat dedikten sonra gelen bölümdeki kısımları aşağıdaki gibi doldurun ve portunuzu ekleyin ;

-----------------
Gördüğünüz gibi port açıldı

----------------
ÖNEMLİ NOT : Uygulamaların (rat , botnet , port kontrol programı vs) portunuzu tanımlayabilmesi için yani açık olarak görmesi için Windows Güvenlik Duvarı kapalı olmalıdır.
------------
Veteran 7
Moderatör tarafında düzenlendi: