Nette Para Kazanma (%100)

mert366

Katılımcı Üye
5 Eki 2009
352
0
Ankara
Neobux dünyanın en kaliteli ve güvenilir PTC("Paid to Click" yani tıkla kazan) sitelerinden birisidir.Yaptığı ödemeler ile de bunu kanıtlamaktadır.

Neobux' ın çalışma prensibi hakkında kısaca bahsetmek gerekirse;

diyelim ki reklam veren şirketler Neobux' a reklamları karşılığında 5 lira verdi.Neobux da bu reklamları izlememiz karşılığında bize 4 lira veriyor.Bununla birlikte bizim referans olduğumuz üyelerin izlediği reklamlar kadar biz de kazanıyoruz.Sonuç olarak herkes kazanıyor..

Daha önce Bux.to gibi kazanç potansiyeline sahip siteler biliniyordu ama bu sefer bahsedeceğimiz öyle bir site ki kazandığınız para saniyeler içerisinde yani anında hesabınızda olacak.

Bu sitenin adı Neobux, yeni çağın tıkla kazan (PTC) sitesi. Bu site ödemelerinin geçliğinden şikayet edilen Bux.to’ya çok iyi bir alternatif ve Nisan ayında açılmasına rağmen hem yaptığı ödemeler hem de ulaştığı üye sayısı bakımından bir numaraya oturmaya en büyük aday. Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında geçmesi.

Kayıt olmak için:
NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen
 

bekodark123

Uzman üye
31 Ocak 2012
1,402
0
Çok iyiymiş fakat ben biraz daha büyüyeyim öyle denerim :) Şimdilik para ile uğraşmayayım :D
 

sperman169

Üye
3 Mar 2012
89
0
adamın kazanmasını istemiyosanız üstteki ?r=rüzgar yazısını silersiniz ama site sizi parayla başkalarına satıp onlara para kazandırmanızı sağlıyo yani adamda ugraşmış yapmış bence kalsın böle :-D
 

mod98

Uzman üye
10 Eki 2009
1,110
0
nereye
Beyler para kazanmak istiyorsanız gidin çalışın çok az miktar para veriyor. 1 Reklam = 0,001 $ Ben 1 Haftada anca 0,200$ yaptım :) Neyse ben tavsiye etmiyorum isteyen yapar isteyen yapmaz..
 

sperman169

Üye
3 Mar 2012
89
0
boş zamanlarında isteyen gider bi kaç reklama tıklar yapar sonra gider referral alır daha çok para kazanır :D
 

IbenbuI

Yeni üye
20 Mar 2012
30
0
ZONGULDAK
Kardesım bunlar han gı reklama tıklıy caz gosterıyormu 3 5 dolar ıcın degmez gunde 50 bın reklam a tıklasan 50 dolar eder su zamanda ıyı para ama ınsan bu bunalır
 

SaviorAngel

Uzman üye
10 Nis 2012
1,073
0
לוס אנג'לס
Beyler ben inşatta gidiyorum arasıra günlük 35 lira veriyolar bu sitede günlük kazanssam kazansam 0.050$ dolar kazanırım
TAVSİYEM ALINTERİNLE ÇALLIŞIN BEYLER HEM BU PARANIN NERDEN GELDİNİ BİLENİNİZ VARMI İÇİNİZDE

BENDEN BUKADAR
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.