Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Openload nedir? Openload bir video/dosya yükleme ve indirme sitesidir.
Ne Kazandırır? Çoğu sistem gibi bu sistem de ülkeleri grupluyor. Bu gruplar; T1: Avusturalya, Kanada, İngiltere, Amerika = 40$ T2: İsveç, Almanya, Norveç, Danimarka, Finlandiya, Fransa = 30$ T3: Hollanda, İsviçre, Avusturya, İtalya, İspanya, Polonya, Güney Afrika(ne alakaysa) = 20$ T4: Japonya, Çin, Slovakya, Belçika, TÜRKİYE, Yunanistan, Hindistan, Singapur, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Sırbistan (vay be, bizi Yunanlarla, Hintlilerle bir tutuyorlar ) = 10$ T5: Diğer Ülkeler = 5$
ŞARTLAR
Tabi bu kazancı elde etmek için belli bir şartları var. Kısaca(yani çevirerek) sizlere şartlarını aktarayım.
10 bin(10.000) indirme/yükleme başına sabit bir ödeme yapılır.
Asgari ödeme tutarı 20$'dır.
İndirme/yükleme başına her bir ödeme tutarı ülkeye göre değişir.
İstenilen ödemeler 24 saat içinde hesabınıza aktarılır.
Yüklediğiniz dosyalara gelecek uyarılar sonucu hesabınız askıya alınabilir (derken ne demek istiyor bilmiyorum, daha başıma gelmedi)
Reklam engellendiğinde, ücret 0,1 katsayı ile sayılır. Yani reklamı engelleyici kullanırsanız, ya da ona benzer bir şey; alacağınız ücret azalır. Kısaca bu
Sistemi kandırma niyetli kullanıcıların hesapları anında uzaklaştırılacaktır (bot, spam vb.)
Uzun lafın kısası bu sisteme üye olan ve dosya yükleyen herkes Kullanım Koşullarına ve Gizlilik Politikasına uymak zorundadır.
Ödeme Nasıl Yapılır? Bitcoin
Payoneer
WMZ
Payza
Perfect Money
Payeer
Okpay
Skrill (2,5%'lik ek ücreti bizim tarafımızda uygulanır. Ödeme haftada 1 olur.)
PayPal (2,5% ek ücreti bizim tarafımızda uygulanacak.)
Nasıl kayıt olurum? Openload sitesine girerek Sign up today butonuna tıklayınız.
Ardından gerekli bilgileriniz doldurunuz. Yalnız; ben her giriş yaparken mail doğrulaması istiyor; yani maile bir kod gidiyor ve o kodu girmenizi istiyor. Belirteyim dedim.
hocam yüklediğimiz videoyu izleme sayısına göre kazanma oluyor mu birde netutv nin 10.000 izlenmeye 80$ verdiğini duydum.
Hı birde benim kodlarını koyabileceğim bir site yok sadece videonun linkini sosyal medya hesablarında paylaşacam olur mu ?