Network bilgimin zayıf olduğunu düşünüyorum. Okulu bitirdiğimde bir pentester olmak istesem network bilgi zayıf nereden öğrenebilirim? Youtube kanalı, Udemy kursu gibi herhangi bir kanal veya kitap, yazı gibi bir şey var mıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba;Network bilgimin zayıf olduğunu düşünüyorum. Okulu bitirdiğimde bir pentester olmak istesem network bilgi zayıf nereden öğrenebilirim? Youtube kanalı, Udemy kursu gibi herhangi bir kanal veya kitap, yazı gibi bir şey var mıdır?
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Rica ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Yanıtınız için teşekkür ederim.
üstteki arkadaşın attığı udemy kursu gözüme çok güzel geldi derslerimle de biraz ilgisi vardı onu aldım ama yinede teşekkür ederimEğer ingilizce seviyen iyiyse cisco academy üzerinden Network Essentials eğitimini bedava alabilirsin gerçekten mükemmel bir eğitimdir. Tavsiye ederim.
Diğer ingilizce tavsiyem cisco academye göre daha temel bir eğitim![]()
Networking Essentials
Learn basic networking concepts and skills you can put to use right away with this free self-paced course.www.netacad.com
Diyorsan türkçe olsun temel olsun udemy ve youtube de ücretsiz kurslar mevcut dinleyebilirsin