NexDroid ScreenSaver 1.0

ElyH0cKeR

Katılımcı Üye
25 Şub 2014
460
0
Nereye
NexDroid ScreenSaver, Windows masaüstünüzde animasyonlu ve renkli şekiller gösterirken aynı zamanda ekranınızı koruyan pratik, basit, kullanışlı ve güvenilir bir araçtır.

Mola verdiğiniz zamanlarda ekran koruyucunuzu aktif ederek, masaüstünüzde piksel kaybetmenizi engelleyecek farklı ekran koruyucu desenleri kullanan ve ekranı koruyan program oldukça yararlıdır.

Kısa bir yükleme işleminin ardından ekran koruyucunuzu hemen test etmek için programın kurulduğu klasör içerisinde yer alan uygulamayı çalıştırabilir veya bilgisayarınızın ekran koruyucu moduna geçmesi için bekleyebilirsiniz.

Masaüstünüzde bir dizi renkli ve ilginç şeklin sunumunu yapan NexDroid ScreenSaver, bilgisayarınız üzerinde hareket algılanması durumunda tekrar masaüstüne dönecektir.

Minimalist animasyonlu şekillerle bilgisayarınızın ekranını süslemek istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir ekran koruyucu olan NexDroid ScreenSaver'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Not: Kurulum sırasında karşınıza çıkacak olan üçüncü parti yazılımlara ait kurulum tekliflerine dikkat ediniz.
İndir ; NexDroid ScreenSaver İndir - Ekran Koruyucu Programı - Tamindir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.