Nick önerir misiniz?

Luci'x

Üye
15 Eyl 2021
161
34
forumlarda kullanabileceğim nick önerisi istiyorum bilinmeyen olsun lütfen
mitoloji ağırlıklı
 

amosa99

Üye
21 Eyl 2022
89
41
Web
Başkasının bulduğu bir ismi nasıl kullanabiliyorsunuz. Şahsen ben herşeyinin bana ait olmasını isterim.
 

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,061
37
6,061
[C*]
Bence nick kişisel olmalı. Yoksa iki gün sonra o nickten de sıkılabilirsiniz. İsminizdeki ünlü ve ünsüz harfleri sıralayın.

Örneğin isminiz ALPARSLAN olsun. Ünsüz harfler sırasıyla L-P-R-S-N tek ünlü harfimiz ise A.

Şimdi isminizdeki ünsüz harfleri kullanarak, sevdiğiniz bir karakterin/oluşumun/varlığın kısacası herhangi birşeyin ünlü harfleri ile bir kısmını veyahut hepsini birleştirebilirsiniz.

Mitolojik olsun demişsiniz mesela. ZEUS ismini baz alalım. Ünlü harfler sırasıyla E-U.

Şimdi kendi isminizdeki sırasıyla ünlü/ünsüz harflerden seçerek Zeus'daki ünlü harfleri birleştirebilirsiniz. Örneğin; ALEPUN, ALERUN, ARESUN.. gibi.

Mesela başka bir mitolojik ismi baz alalım. Bu sefer ANUBİS olsun. A-U-İ ünlüleri. Şimdi kendi harflerimiz ile birleştirelim. ALURİN, LUPİN, ARUSİN, PURİN.. gibi.

Başka birşey daha bulalım. Mesela eski Türk kaynaklarında geçen ARÇURAY (Ağaçlık alanların kutsal ruhuna denir. Göktürk Kitabeleri’nde geçen “Ötüken Yış” yani “Ötüken Ormanı” ağaç ruhlarının merkezidir.) A-U-A. Şimdi yine birleştirelim. ALPURAN, ARULAN, LAPURAN, LAPURAS gibi gibi özgün ve anlamını sadece sizin bileceğiniz nickler türetebilirsiniz.

Ben örnek olarak bu kelimeleri buldum farklı kelimelerle farklı kombinasyonlar denenebilir. Uydurulan nickler fikir verme amaçlıdır, iyi forumlar..
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
23
1,365
Phobos, Deimos...

Phobos' u bir yerde görmüştüm de vasıfsız, boş birisi. Umarım siz de onun gibi olmazsınız xd

Deimos da güzeldir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.