Njrat serverimi nasıl gizlerim?

musto85

Uzman üye
8 Haz 2016
1,108
0
Niğde
Merhaba arkadaşlar kurbanlarım geliyor fakat görev yöneticisinden oluşturdugum serveri görevi sonlandır diyerek kapatabiliyor bu konuda ne yapabilirim?
 

Twixter48

Katılımcı Üye
17 Tem 2016
298
3
görev yöneticisinde her türlü gözükcek amaç kullanıcının çakmamasıdır. ve onu sistem dosyası zannedip ellememesidir bak şimdi ben quasar kullanmadan önce njrat kullanırdım baya da bi kurban kastım sana şimdi bi kez daha anlatıcam ilk önce stabillik istiyorsan njrata şunu indiriyorsun : NJ RAT M.A.H Edition

ayarlar bu şekilde olacak : https://hizliresim.com/nMyMlM eğer bu şekildede kurban sorunu yaşarsan bilki ip sabitleme filan kullanıyorsan onlar sıkıntı çıkarıyordur.
 
Son düzenleme:

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Ek bir program kodlayarak 'Protect Process' yöntemini yapabilirsiniz. Böylece sistem görevi diye gözükür. Zorla sonlandırıldığı taktirde bilgisayar zorla kapanır.
 

Twixter48

Katılımcı Üye
17 Tem 2016
298
3
Ek bir program kodlayarak 'Protect Process' yöntemini yapabilirsiniz. Böylece sistem görevi diye gözükür. Zorla sonlandırıldığı taktirde bilgisayar zorla kapanır.

ama protect process yöntemi yaparsa adam uygulamayı kapatmak için pc res atmak zorunda kalır ve virüs girdiğini anlar yani tabi benim kullandığım njratta öyleydi
 

Patrick Jane

Uzman üye
1 May 2019
1,499
3
Cehennem
Kendi ratını yapabilirsin.
İstediğin her özelliği koyarsın.
C# da bir komut var görev yöneticinden kapatıldığında işlem gerçekleştir diye.
Eğer bu komutu kullanarak mesela adam görev yöneticisinden kapadığında ad değiştirerek diğer dosyalara bulaşır.
böyle yapabilirsin.
Hizmetlere ekletirsin bu servere hiç bulunamaz olur mesela.
Yada 2 tane server çalıştırırsın.
2 server olduğunda birisinin adını ne bilim kolay bişi koy diğerini ise dllhost yada sytem felan koyarsın.
1. sini kapadığında oh kurtuldum felan der ama 2 . sinin olduğunu bilmez şaşırtırsın mesela.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.