Selamlar bana discordda bir kelime yazıldığında otomatik olarak girdiğim kelimeyi atacak bir kod varmı sunucu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, anladığım kadarıyla. Kişi "Merhaba" yazdığında bot da "Merhaba" yazacak."Merhaba" yazdığında "sanada merhaba" gibi bir cevap atmasını mı istiyorsun self bot olarak?
Aynen"Merhaba" yazdığında "sanada merhaba" gibi bir cevap atmasını mı istiyorsun self bot olarak?
Biraz kafa karıştırıcı karşı merhaba yazınca benim hesapta merhaba yazacak bot değilHayır, anladığım kadarıyla. Kişi "Merhaba" yazdığında bot da "Merhaba" yazacak.
self bot demiş bot değilHayır, anladığım kadarıyla. Kişi "Merhaba" yazdığında bot da "Merhaba" yazacak.
Teşekkürler sağol1dk paylaşıyorum
const Discord = require('discord.js');
const token = "token";
const client = new Discord.Client();
client.on('ready', () => {
console.log(`Giriş yapıldı: ${client.user.tag}`);
});
client.on('message', async (message) => {
if (message.author.id === client.user.id && message.content.toLowerCase() === "merhaba") {
await message.channel.send("Sana da merhaba!");
}
});
client.login(token);
Teşekkürler bekliyorum1dk paylaşıyorum
Bu kod sunucular içinde geçerlimi?JavaScript:const Discord = require('discord.js'); const token = "token"; const client = new Discord.Client(); client.on('ready', () => { console.log(`Giriş yapıldı: ${client.user.tag}`); }); client.on('message', async (message) => { if (message.author.id === client.user.id && message.content.toLowerCase() === "merhaba") { await message.channel.send("Sana da merhaba!"); } }); client.login(token);
evetBu kod sunucular içinde geçerlimi?
Çalıştırmak için replit kullanabilirsiniz. Hem kendi bilgisayarınızı yormamış olursunuz. Hem de kendi bilgisayarınıza node.js ilçin bir depolama ayırmamış olursunuz. İyi günler. (Zamanında az yapmadıkBu kod sunucular içinde geçerlimi?