Not Defteri(txt) Nasıl rat gömebilirim?

musto85

Uzman üye
8 Haz 2016
1,108
0
Niğde
Merhaba arkadaşlar not defterine nasıl rat gömebilirim bununla ilgili araç ya da konu varsa verirseniz sevinirim iyi forumlar.
 

EndLoss12

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
519
51
Rat, not defterine gömülebilen bir şey değil
Rat oluşturacak programlar var
Kali de de bununla ilgili araçlar var
Rat dediğin şey bilgisayarı sunucu gibi kurbanı istemci gibi kullanma odaklı çalışır. Rat dediğin şeyle karşı tarafa sızarsın.Rat dediğin şey not defterine bir şeyler yazıp uzantısını ayarlamakla olan bir şey değil.Rat da bir sunucu kurarsın Port açıp sunucuyu kendine açarsın karşı tarafda sunucuya girdiğinde senle aynı sunucuda olmuş olur.Mantık bu şekilde
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.