lider1453 Üye Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 170 Tepkime puanı 0 Kredi 0 17 Şub 2017 #1 Arkadaşlar bana acilen numaradan isim sorgulma sitesi lazım Cia v.b programlarda çıkmadı numara Ücretsiz sorgu sitesi bilen varmı ?
Arkadaşlar bana acilen numaradan isim sorgulma sitesi lazım Cia v.b programlarda çıkmadı numara Ücretsiz sorgu sitesi bilen varmı ?
B berkehan1905 Katılımcı Üye Katılım 5 Haz 2014 Mesajlar 274 Tepkime puanı 1 Kredi 0 17 Şub 2017 #2 Konu yeri yanlış , Ücretsiz Numara Sorgulayın - Turkcell, Vodafone, Avea, Türk Telekom sabit hatlar [kimbunumara.com] Oyla 0 Downvote
Konu yeri yanlış , Ücretsiz Numara Sorgulayın - Turkcell, Vodafone, Avea, Türk Telekom sabit hatlar [kimbunumara.com]
AJEXA Adanmış Üye Katılım 22 Haz 2013 Mesajlar 6,855 Tepkime puanı 4 Konum Jüpiter Kredi 0 17 Şub 2017 #3 Bana da isimden numara sorgulama lazım. Sen de hep zıddına iş görüyorsun, diyeceksiniz ama cidden lazım. Beleş olanından elbette Oyla 0 Downvote
Bana da isimden numara sorgulama lazım. Sen de hep zıddına iş görüyorsun, diyeceksiniz ama cidden lazım. Beleş olanından elbette