Merhaba arkadaşlar bu konuyu 2 hafta öncede açmıştım fakat özel işlerim sebebi ile takip edemedim cevapları bu gün girdim ve baktım zaten hiç cevap gelmemiş şimdi konuyu tekrardan açıyorum..
Ben OBS Studıo indirdim kurdum felan ama oyun oynarken kaydı başlattığım zaman FPS inanılmaz düşüyor ve oyunu çok etkiliyor bu şekilde oynamaya çalışıyorum ama kayıdı bitirincede izlerken yine dona dona izletiyor ben internetten araştırdım bi kaç ayar değiştirdim bu sefer oynarken donmuyor ama kayıdı bitirince hata veriyor kaydetmiyor. Lütfen bana birisi yardımcı olabilir mi ?
Bilgisayar Markası => MSI
Bilgisayar Marka Modeli => GP62 6QE
İşlemci => İ7-6700HQ CPU @ 2.60 GHz (8 CPUs)
Bellek(RAM) => 8192 MB
Ekran Kartı => NVIDIA GeForce GTX950M ..
Önerebileceğiniz ve ayarlarında bana yardımcı olabileceğiniz farklı bir program varsa lütfen mesaj atınız. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
Ben OBS Studıo indirdim kurdum felan ama oyun oynarken kaydı başlattığım zaman FPS inanılmaz düşüyor ve oyunu çok etkiliyor bu şekilde oynamaya çalışıyorum ama kayıdı bitirincede izlerken yine dona dona izletiyor ben internetten araştırdım bi kaç ayar değiştirdim bu sefer oynarken donmuyor ama kayıdı bitirince hata veriyor kaydetmiyor. Lütfen bana birisi yardımcı olabilir mi ?
Bilgisayar Markası => MSI
Bilgisayar Marka Modeli => GP62 6QE
İşlemci => İ7-6700HQ CPU @ 2.60 GHz (8 CPUs)
Bellek(RAM) => 8192 MB
Ekran Kartı => NVIDIA GeForce GTX950M ..
Önerebileceğiniz ve ayarlarında bana yardımcı olabileceğiniz farklı bir program varsa lütfen mesaj atınız. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..