Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C Az Çok Biliyorum ama bu konu hakkında fikrim yok algoritmasını şöyle yapabiirsin;
4 tane değer ata ve bir say değişkeni oluştur eğer 4 olursa "deger1"&"deger2" gibi bunu da döngüye al 4 kere yapmasını sonra manuel "deger"leri eklersin pek bilgim yok ama olabilir bi dene istersen
c dilini pek bilmiyorum ama php de bir c# derlemesi olduğu için şöyle bir fikir vereyim
$harfler = "a,b,c,d,e,f,g,h..";
$cut = explode($harfler, ",");
print_r($cut);
$i = 0;
foreach($cut as $harf)
{
for($i, $i<29; $i++){
echo $i;
}
}
Farklı kombinasyonlarda harfleri mi sıralamak istiyorsun pek anlayamadımphp bilgim hiç yok ama burda sanırım sadece harfleri yazdırıyorsun benim istedigim örnegin abcd a b c d ab ba ac ca abc cba bac cab falan
php bilgim hiç yok ama burda sanırım sadece harfleri yazdırıyorsun benim istedigim örnegin abcd a b c d ab ba ac ca abc cba bac cab falan
farklı kombinasyonlarda harfleri mi sıralamak istiyorsun pek anlayamadım
Dostum ne yazıkki c geleceğin dili değil ve zaten kullanan kişi sayısı çok çok az. c++ bile yavaş yavaş tarihe karışıyor :/ ancak genede sana bir fikir vereyim(geçen sene c hakkında biraz bilgi öğrenmiştim ordan hatırladığım kadarıyla bir yol göstereyim);
değişken = x
değişken = z
değişken = c
değişken = v
değişken = b
değişken = n
x = abcd
z = a
c = b
v = c
b = d
n = dcba
(programı komut istemi ile çalıştırıcağını varsayıyorum)
output(inputda olabilir tam hatırlamıyorum) = x , z , c , v , b , n
-------------------------------------------------------------------------------------
bu sadece algoritma idi sen bunları koda çevirirsen rahatça yapabilirsin![]()