Offline kullana bileceğimiz depolama alanı varmıdır ?

Agent99

Katılımcı Üye
4 Şub 2015
741
0
Remote Admin
Merhaba arkadaşlar,telefonumda ki fotoğraf ve videoları meganın ucretsiz olarak verdiği 50 gb depolama alanına aktardım.Hem guvenli olması açısından hem de telefonun hafızası dolduğu için.

Sorun şu ben bu video ve fotoğrafları dişardeyken izleyemiyorum.Acil lazım göruntuler oluyor.

Mega da çevrımdışı kullanma özelliği var,
ama ekstra telefona yukleme yapiyor bi nevi telefona geri dönduruyor diye bilirim.
Çevrimdışı hangi bulut vardır ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
Malesef bu mümkün degil.
Şöyle düşün
İkitane cebin var ve elinde 1 kg fındık var ama bunları cebine koydugunda avucunda fındık kalıyor öyle düşün iki cebinin aldigi kadar findik tasiyabiliyorsun

Tabi poşetin olmadigilni düşünürsek :)
 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,463
Shibuya
Merhaba,
Online olarak depolama yapan web sitelerine offline olarak erişim sağlayamazsınız, ancak hafıza kartı alabilir ve fotoğraf, videolarınızı buraya atarak dışarıda erişim sağlayabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.