Selamlar. Chrome üzerinden ve ya farklı bir tarayıcı üzerinden öğeyi denetle dediğimizde yenileyene kadar oradaki rakamları değiştirebiliyoruz. Bunu kalıcı ya da belirli bir süre için ve ya yenile demeden o an işlemesi için bi yöntem varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yapılıyor ?Hayır, yok. Eğer istersen bunun için bir chrome extention yazabilirsin.
Nasıl yapılıyor ?
Rakamları Yazıları Değiştirirsin. Hatta Ben Burayı Hackledim derim. Ama Başka Bir Cihazdan Girdiğimizde Yalan Olduğu Ortaya Çıkacaktır. Nerde Kaldı Değiştirmek. Nerde Kaldı HacklemekSelamlar. Chrome üzerinden ve ya farklı bir tarayıcı üzerinden öğeyi denetle dediğimizde yenileyene kadar oradaki rakamları değiştirebiliyoruz. Bunu kalıcı ya da belirli bir süre için ve ya yenile demeden o an işlemesi için bi yöntem varmı ?
Hocam zaten onun farkındayım. O yöntemle kalıcı hale getirilebilir mi diye soruyorum.Rakamları Yazıları Değiştirirsin. Hatta Ben Burayı Hackledim derim. Ama Başka Bir Cihazdan Girdiğimizde Yalan Olduğu Ortaya Çıkacaktır. Nerde Kaldı Değiştirmek. Nerde Kaldı HacklemekYani Kendini Anca Kandırırsın.
Kalıcı Olmaz ki. Herşey Aynı KalırHocam zaten onun farkındayım. O yöntemle kalıcı hale getirilebilir mi diye soruyorum.