Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yarına coğrafya sınavım var keşke yardım edebilsem sorununu biraz daha detaylı yazarsan yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır diye sanıyorum. Fakat dediğin işlemler orta düzeyde bilgin varsa rahat yapılacak şeyler. haberin olsun
VB6 pek bilmiyorum ama basit yoldan kaç sayfa yapıcaksan o kadar form oluşturup, o formlara ilgili yazınızı yazıp butonunuzuda diğer forma yönlendirmek olacaktır ve yardım içerikli konularınızı yardım merkezine açmalısınız
vb.net için temalar var onları kullanabilirsin eğer onlar abartılı kaçacaksada eklediğin buton vb. bir çok araca resimde ekleyin örneğin kaydet butonunda save resmi olsun bu formun görünümüne katkı sağlayabilir. ar-ge de yapılmış olan bir program
ar-ge de yapılmış olan programlara bak mesela. butonlarda yazı yerine resimler kullanılmış bunlarda formu güzelleştiriyor.
kusura bakma ben cevap yazarken sen soru sormuşsun. eğer video bilgisayarda bbelli bir yerde yer alıyorsa form ekranına wimdows media player yada vlc medşa playerden herhangi birisini ekleyip yapabilirsiniz. bunuda basit bir şekilde wmp ekleyip şu kodu kullanabilirsin.