Ojooo Bot 2016 Ödeme Kanıtlı Haftada 3$ Kazanın !!!
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ojooo botu tanıtacağım.
Öncelikle Ojooo Nedir?
Ojooo reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bir PTC Sitesidir.
Tabiki biz reklama tıklayıp reklamı izlemeyeceğiz bunun yerine bu işi botumuz halledecek
Not : Arkadaşlar daha fazla kazanmak için ip numaranızı değiştirip Rusya yapın emin olun 3 kat fazla görev geliyor
Ojooo ya kayıt olmak için link : Ojooo.com - Watching Ad - Kayıt ol!
Bot İndirme Linki : İndir
(Konu tamamen bana aittir alıntı yok o yüzden reklamlı link koydum)
Opera 12-14 Sürümü İndirme Linki : opera-12-14 Setup
(Operanın yeni sürümünde bot galiba çalışmıyor ya da ben yapamadım. O yüzden eski sürümü tavsiye ederim)
Ojooo Bot Videosu Linki : [ame="https://www.youtube.com/watch?v=HL9_4qNMDMU"]İzle[/ame]
Ödeme Kanıtı (KANIT BİZZAT BANA AİT);
Virustotal : Sonucu Gör (0/56)
Ödemeyi talep ettiğimin kanıtı(İlk çektiğimde 2,14 Dolar çekmiştim ödemeyi yapmadılar ikincide biraz daha para biriktirip 2,60 Dolar yapıp istedim ve geldi)
Refsiz kayıt olma linki
(Burdan Kayıt Olmayın) : Ojooo.com - Watching Ad - Kayıt ol!
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ojooo botu tanıtacağım.
Öncelikle Ojooo Nedir?
Ojooo reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bir PTC Sitesidir.
Tabiki biz reklama tıklayıp reklamı izlemeyeceğiz bunun yerine bu işi botumuz halledecek
Not : Arkadaşlar daha fazla kazanmak için ip numaranızı değiştirip Rusya yapın emin olun 3 kat fazla görev geliyor
Ojooo ya kayıt olmak için link : Ojooo.com - Watching Ad - Kayıt ol!
Bot İndirme Linki : İndir
(Konu tamamen bana aittir alıntı yok o yüzden reklamlı link koydum)
Opera 12-14 Sürümü İndirme Linki : opera-12-14 Setup
(Operanın yeni sürümünde bot galiba çalışmıyor ya da ben yapamadım. O yüzden eski sürümü tavsiye ederim)
Ojooo Bot Videosu Linki : [ame="https://www.youtube.com/watch?v=HL9_4qNMDMU"]İzle[/ame]
Ödeme Kanıtı (KANIT BİZZAT BANA AİT);
Virustotal : Sonucu Gör (0/56)
Ödemeyi talep ettiğimin kanıtı(İlk çektiğimde 2,14 Dolar çekmiştim ödemeyi yapmadılar ikincide biraz daha para biriktirip 2,60 Dolar yapıp istedim ve geldi)
Refsiz kayıt olma linki
Son düzenleme: