Okul Network (ON) İlköğretim Programı

GeNeRaL-33

Uzman üye
19 Tem 2007
1,365
37
255.244.233.1
Üreticinin Açıklaması: Ortaöğretim kurumları sınıf geçme / alan seçmeli sistem yönetmeliğini kullanan tüm lise ve dengi okullar için hazırlanmıştır.
Öğrenci kayıttan diplomaya kadar olan tüm işlemler; birden fazla okul bilgisi tatubilme, aynı anda öğrencinin sorunlu derslerini, devamsızlığını ve önceki yıl ortalamalarını görme, kullanıcı yetkisi sınırlama, öğrencilerin resimleri ile takibi, devamsızlığı 4 değişik şekilde (Günlük, şube, genel tablo şekillerinde) girebilme, veliye devamsızlık uyarı mektubu, nakil/öğrenim belgesi, öğrenci belgesi, öğrenci sevk kağıdı, kayıt zarfı, kütük defteri, nüfus cüzdan sureti, diplomasını kaybedenlere mahsus belge yazdırma, isteğe göre belge düzenleyebilme, otomatik sınıf ve şube yükseltme, yükseltme sınavına girecek öğrencilerin tespiti, yükseltme sınavı sonuç çetelesi, yükseltme sınavı not çizelgesi, sınırsız sorumluluk açabilme, dönem bazında sorumlu geçen öğrencilerin otomatik takibi, sınav sonuç ilan çizelgeleri, alanlara kaynaklık eden ders ortamları listesi, okul öğrenci (Kız-Erkek) sayıları, okul başarı, şube başarı, öğretmen başarı, ders başarı durumlarına göre istatistik bilgisi alabilme ve yazdırabilme, isteğe göre rapor hazırlayabilme, karne ve ara karne yazdırma, takdir teşekkür listesi ve formu, sınıf geçme defteri form liste, devamsızlık defteri form liste, diploma almaya hak kazananlar listesi, diploma basımı, diploma defteri form liste, toplu öğrenci arşivleme, arşivden öğrenci çağırma, vb...
Aynı programda birden fazla okul yönetimi: Mikom ON 2000 birden fazla okulun bilgisini aynı programda tutabilme imkanı sağlamaktadır. Bu okullar için ortak kullanılan bilgiler, sadece bir kez girilerek zaman kaybı önlenmektedir.
Kullanıcı bazında güvenlik sistemi oluşturabilme:
Kullanıcıların yetkileri yönetici tarafından belirlenir. Programın tüm menüsü yöneticinin isteği doğrultusunda kullanıcıya kısıtlanabilir. Örneğin kullanıcının öğrenciye not girişi engellenebilir. Programlarda bilgi girişi, bilgi düzeltme veya silme işlemleri kısıtlanabilir.


https://tik.lat/sqXjF
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.