Beyler yazılım mühendisi olmak istiyorum.Liseye yeni gectim simdiden programlama dillrini falan cozeyim diyordum ilerideki 8 yilimi planladim.. Ve Tıp okuyan ablam bilgisayara el koyuyor..Ders çalışmazmışım..Ailem benim bilgisayarima el koysa tamam birşey demem ama bilgisayara el koyarak geleceğimede el koyuyorlar çunki bilgisayar 7-8 yıl olmuycak ben o sırada universitede olucam napicam ben baska hicbir neslek istemiyorum biktim vallaha ya teog zamani aldilar bilgisayari calis diye calistim %100 burs aldim ozel bir liseden sonra bilgisayari verdiler artik hic almiycaz diye soz verdiler brnde planimi bu sekilde yaptim yine ayni yalan yine ayni bahane 8 yilim ve gelecegim cope gidicek agliycam ya bildigin o kadar planim vardi hepsini elimden aliyorlar simdi..Yazilim muh.ten baska birsey okumak istemiyorum ayrica sevmiyorumda tip falan illaki yazilim olucak ama o da olmuycak artik.Zaten yasadigim olaylar yuzunden sacma sapan bir hayat yasiyordum dedim belki yazilimci olur hayatimi kurtaririm..Hayaliminde gelecegiminde icine ettiler..Haydi Selametle Forumu birakmak zorunda kalabilirim 1 ay icinde..Tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim..
Moderatör tarafında düzenlendi: