Okul Zili Hacklemek

Kingof1453

Katılımcı Üye
20 Eyl 2015
981
10
adana merkez yaptım sağol kardeşim çok sağol okulun en popüleri oldum ama herkes feys hekle diye geliyo ya :D
Ya kardeşim lütfen şöyle şeyler yapmayın sırf okulda popiler olmak için şöyle şeyler yapmayın nolur allah aşkına ya... her gordugunu uygulamak zorunda deilsin popi olmak için yapmayın şu işi deli olcam ya bu kadarmı yaş sınırı düştü ya?
 

hacker11548

Uzman üye
24 Haz 2015
1,131
24
İstanbul
okul kamerasını hackleme bi yol var ama okulun wifi si olmalı ve şifreyi girmeli sonra kameraları bile izleyebilirsiniz telden... onların hepsi bi ip ye bağlı onu bulduk mu tamamdır...
 

hacker11548

Uzman üye
24 Haz 2015
1,131
24
İstanbul
bu zil işini tavsiye etmem çünkü genelde müdürün kapısı en az 1 kamera ile görünür. yani içeri girerseniz görünür.
 

Sadrazam99 c99

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,159
0
null
buda benden yöntem ,

öğretmeninin facesi vardır illa yada olanın bir tanesini bulun faceden ekleyin felan hocam şu program ı hocalara dağıt dedilerde anlamadım szde varmı vs vs de
ondan sonra hocaya s.m yolu ile ratı soktun , sonra o hocayla fazla irtibata geçmemezlik yapma yaparsan kuşkulanırlar , sonra nöbetçi olacaksın yanında mini laptop olacak o laptoptan hocanın telefonu devre dışı bırakıcan hoca biyere gidcek yada tamire vs vs ee 1 hoca gitti geriye kaldı 25 hoca , 1 tane hocayı devreden çıkartmamız yetiyor , şimdi o tamire götürene kadar müdüre mail atın , hocam şu "link"'teki dosya okul için tasarlandı bakarsanız mutlu olurum öğrenicelere vercem felan dersin ondan sonra gönderirsin müdürde indirir müdüre rat bulaştıı.. şimdi o mesajı silip laptopa geçip ekranı kastırarak arkadan zilin ayarları değiştirip kaçmakta :)
 

CENGAV3R

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
910
56
eline saglik gayet iyi bir konu burdaki bazi aroadaslar rahatsiz olmus galiba
 

3nCrYpTi10

Katılımcı Üye
20 Ağu 2016
487
0
İstanbul

DeciSion

Katılımcı Üye
28 Haz 2016
378
0
#UNEQUAL Yine Döktürüyorsun Çok İşime Yarıyacak Yakında Okulda Krallık Kuracam Gibi Görünüyor :D - İYİ FORUMLAR :trl
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.