okulu braktm yaşım 16 net üzerinden para nasıl kazanırım

17 Nis 2013
162
0
MUĞLA
Sürekli bilgisayar başındaysan çizim programları ve grafik programları öğrenerek freelance işlerdne iyi para kazanabilirsin yaşında genç daha iyi öğrenebilirsin.Ama böyle programlar ilgi ve azim ister unutma.
 
3 Şub 2015
102
0
Phil Coulson
Sen 18 yaşına gel, o zaman pişman olucaksın.
Askerlik zamanın gelsin, keşke bırakmasaydım dersin.
Para kazanmak istersen Web tasarım, php dilleri falan öğren.
Photoshop'u öğren onlarda para var, 3D tasarım vb.
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Git adam gibi bir işte çalış bence yani bu nette para kazanma işleri hiç iyi değil bence ben 3 yıldır tasarım yapıyorum sadece burda yetki aldım gerisini sen düşün :)
 

drinkofatih

Katılımcı Üye
24 Şub 2014
652
0
Ankara
kardeşim internetle hiç para kazanamazsın kazansan bile 1 gün olur 2 gün olur hadi 3 oldu sonra nolcak illaki o sitelerde kapancak yani bunlar senin geçimini kazandıramaz sana önerim okula dön ha dönmicem diyorsan gir bilgisayarcının yanına iş öğren veya açık lise bilişim oku boşuna hayatını karartma
 

TheDarkFire

Kıdemli Üye
18 Mar 2015
2,993
0
okulu braktm yaşım 16 net üzerinden para nasıl kazanırım ltfn yardm edin hayatım bitti

Ya photoshop v.s bu alanda kendini geliştireceksin.

Ya programlama alanında kendini geliştireceksin.

Daha başka şeyler de var iyice araştırırsan bulabilirsin. Ama doğru yoldan şaşma yeter.
Fakat yukarda dediğim şeyleri hemen 1 günde 1 haftada 1 ayda öğrenebileceğin şeyler değil. Devamlı pratik yapman gerek.
 

HexSuPRaa

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
2,116
0
Exploit
Git adam gibi bir işte çalış bence yani bu nette para kazanma işleri hiç iyi değil bence ben 3 yıldır tasarım yapıyorum sadece burda yetki aldım gerisini sen düşün :)


üstad haklı benimde 4 yıldır grafikle urasam arkadaşım var grafikden hiç para kazanamadı arada bir rap- poster -albüm kapak resimleri yaptı onlardanda taneye 20 tl felan anca okula bence geri den
 

TheDarkFire

Kıdemli Üye
18 Mar 2015
2,993
0
Ya zaten para kazanmak istiyosa bence mutlaka normal bi işte çalışacak yani bu kesin.
Ek gelir olarak interneti düşünebilirsin.

Ha ama sermayen varsa orası ayrı.
Sermayenin miktarına göre e-ticaret sitesi v.b kurabilirsin. Yada pvp server açıp üzerinden para kazanabilirsin fakat para kazanabilmek için sermayeye ihtiyacın var.
 

KaFDeR

Kıdemli Üye
4 Ocak 2012
3,106
0
Valla niye biraktin vs demicm cunku ayni halti bende yedim ama aklim basima geldi en azindan liseyi bitirdim. Cogu is yeri onlisans yada lisans mezunu arar uzun vadeli isler. Ha diyosan illa okumam diye isin amelelik. Bende suan yapiyorum bunada sukur ama milletin kufurunu lafini yemek agir geliyo aciktan okuyorum. İs ara bulursun ama hakikaten aciktanda olsa oku bos vaktini degerlendir. Kimse bilgisayardan hayatini kolay kolay kazanamaz. Brak kim ne derse desin. Herkes demistir oku dye ama sadece canin sıkılr o kadr :) aciktan oku ama oku. Eger akraban yoksa suan hickimse ise almaz. Sadece insaat ve amelelik.
 

mertkancelik

Uzman üye
27 Nis 2014
1,070
3
Bursa
okulu bırakma derim olmadı açıktan oku boş zamanlarında ders çalış daha sonrada bilgisayar üzerine git birşey kaybetmezsin okula giderek ha dersen boşuna zaman belki haklısın ama burası türkiye lise okumayana iş vermezler görüyosun üni bitiren master yapan tuvalet temizliyo iyi düşün derim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.