Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası İşinize Yaşayabilir.oltalama tekniğini nasıl yaparım
olmasdı siteye girdiğimde şunu diyorBurası İşinize Yaşayabilir.
Google'a Phishing Nasıl Yapılır tht Yazabilirsiniz Veya Forum Üzerinde Bakabilirsiniz.olmasdı siteye girdiğimde şunu diyor
Ziyaret ettiğiniz sayfa sizi geçersiz bir url'ye göndermeye çalışıyor.
Söz konusu sayfayı ziyaret etmek istemiyorsanız, önceki sayfaya dönebilirsiniz.
bana okulda eziyorlar çocukların arkası olduğu için boksör olduğu için eziyorlar on lardan intikam almak için yoksa başka kötü niyetim yok lütfen yardım edebilirmisinizSelamun aleyküm.
Yapacağınız konu nedir detay verirseniz yardımcı olalım hocam
Anladım hocam da nasıl bir şey istiyorsun kafandaki nebana okulda eziyorlar çocukların arkası olduğu için boksör olduğu için eziyorlar on lardan intikam almak için yoksa başka kötü niyetim yok lütfen yardım edebilirmisiniz
dm gele bilirmisinAnladım hocam da nasıl bir şey istiyorsun kafandaki ne
dm gelebilirmisinmerhaba hocam ben 2 gündür bir tane facebook hesabı için uğraşıyorum öncelikle kali hidden eye üzerinden link hazırlıyorum sonrasın da insta içinse e postaya gelen farklı yerden giriş bilgirimi var ya onları alıyorum html editörü üzerinden linkli yazıyı ordan siliyorum dikatli bir şekilde diyor ya hesabınızı güvene almak için tıklayın diye işte oraya tıkladığın da normal de instagram sayfasına atıyor ben oraya giriyorum ordaki şeyi ile benim linki değiştiriyorum o şekil de daha kolay daha dikatli oluyorum istersen beraber yapalım
Merhaba,Burası İşinize Yaşayabilir.
Farkındayım, Fakat Link Geçerli Ama Hata Olmuş Sanırsam.Merhaba,
Forum Kurallarına göz atınız, geçersiz link paylaşmak yasak.
Beraber yapmanız daha sağlıklı olur.merhaba hocam ben 2 gündür bir tane facebook hesabı için uğraşıyorum öncelikle kali hidden eye üzerinden link hazırlıyorum sonrasın da insta içinse e postaya gelen farklı yerden giriş bilgirimi var ya onları alıyorum html editörü üzerinden linkli yazıyı ordan siliyorum dikatli bir şekilde diyor ya hesabınızı güvene almak için tıklayın diye işte oraya tıkladığın da normal de instagram sayfasına atıyor ben oraya giriyorum ordaki şeyi ile benim linki değiştiriyorum o şekil de daha kolay daha dikatli oluyorum istersen beraber yapalım