Önemli Bir Site Hackledim YARDIM(TEHDİT)

Sonlink

Katılımcı Üye
13 Tem 2015
477
0
Arkadaşlar 2-3 gündür bir sitede SQL açıktan girmeyi deniyordum.Siteyi inceledim garip paylaşımlar yapıyordu.Vahşet paylaşımları falan ve bazı simgeler vardı(anladınız) sitede.Havij denedin girmemişti linux ile uğraştım derken admin değil ama mod gibi yetkili bir hesaba erişim sağladım.
Paneli bulamamıştım havij ve acunetix ile ama orada ekranda arka plan siyah oraya tıklarken bir sayfa açıldı oradan giriş yapmıştım.
Hesaba girdim şifreyi değiştirdim siteyi ellemedim kaydettim dolaştıp sonra çıktım,index falan basmadım.

Sonra hesaba giriş yapamadım,tekrar denedim linux ama bu sefer bir şey bulmadı.

2-3 saat sonra(ben aşağıdaydım) eve geldim,pc yi açınca facebookta mesaj gelmiş ingilizce olarak bir şeyler yazıyordu benim ingilizcem o kadar iyi değil ama tehdit gibi bir mesajdı trace ve bir iki tehditkar söz yazıyordu tam çeviremedim nefrim döndü sildim mesajı o korkuyla.Sonra hiç cevap vermedim ama görüldü falan yazmıtşır,gönderen hesap engellemiş paylaşımlarını ama profili o sembollerdendi hemen engelledim onu sonra facebooktan çıktım.

Facem nereden bulnumuş bilmiyorum ama kimseye bir şey demedim,herhalde bulmuşlardır loglardan gibi kendi kendime düşünüyorum,polis aramak gibi bir şey yapamam zaten hackledim böyle oldu mu diyeceğim.Loglardan falan bulma ihtimalleri var mı facebookumu?
 
Son düzenleme:

furkanokby

Katılımcı Üye
29 Haz 2015
612
0
Kardeşim geçmiş olsun fbi gönderecekler sonra jandarma gelecek evine dinamit döşeyecekler eğer teslim olrusan milyonlarca yeni işkenceyi üzerinde deniyecekler
 

jakoba99

Uzman üye
24 Haz 2013
1,972
0
-
Hocam eğer iyi bir site ise hacklediğine dair belgeleri veya vs prgoramları tamamen kaldır :D

az çok ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum evet arkadaşlar gördüğünüz gibi hacklediğinde dolayı kötü bir durum yaşayan arkadaş iyice araştırıp güvenliği alsanız böyle birşey olmayabilir :D

yani buldular diyemem ama genede dediğim gibi bende deep webden mit ile ilgili şeyler indirdim bulan falanda olmadı chorme'dan indirdim güvenliksiz hemde :D mega.con.z'e yüklemiş
 

SoloPrest

Katılımcı Üye
9 Tem 2015
304
1
Nowhere
Abi hacker değilim sql hacklemeyi netten bakarak yapıyorum ama cidden korktum tehdit mesajı olduğu için ve sitede m*s*n simgeleri vardı sanırım kill from heart mı ne öyle bir siteydi.
Yorumun nedir Sonlink ? Geçen bana laf atıp bana bir şey bilmiyorsun deyip asıl kendim hackerim diye geçiniyordun ? ne olur bilemem her site log almaz ama belki senin logu almışlardır... :) ;)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.