Arkadaşlar sahte bi hesap uzerinden etrafmdaki insanlara benim adıma kufur iceren mesajlar atıp numaramı veriyorlar..Sonra da hesabı donduruyorlar.. benim bu kisiyi bulmam lazım yöntem bilen varmı ? Onemli yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar sahte bi hesap uzerinden etrafmdaki insanlara benim adıma kufur iceren mesajlar atıp numaramı veriyorlar..Sonra da hesabı donduruyorlar.. benim bu kisiyi bulmam lazım yöntem bilen varmı ? Onemli yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj attığı kişilerden ismini öğrenebilirsin.
Merhaba
Facebook a şikayet etmeyi deneyebilirsiniz. Aksi takdirde oldukca zor görünüyor neticede fake hesap. Belki sm yolu ile öğrenebilirsiniz.
Sikayet ettim fakat bi sonuc yok baska bi isimle açıp tekrar yapıyor aynı şeyi.. Başka bi sekilde bulamaz mıyım yani
aslında kanıtın var.
1. Kimseye mesaj göndermemişsin, hareket dökümünde bu belli
2. Mesajı atan kişinin facebook idi senle aynı değil
3. Mesaj alan arkadaşların buna şahit
Ne yapman gerek, mesaj alan arkadaşlarından birini alıp savcılığa gideceksin, durumu anlatacaksınız. Sonra senin hesap hareketlerini, arkadaşının hesabını inceleyecekler. Mesajın gönderildiği idleri inceleyecekler ve o hesabı takibe alacaklar. Sonra tekrar mesaj attığında ip ini tespit edecekler sonra da gerçek adresini.
Sen bunu nasıl yaparsın? Diyorsanki hiç savcıyı işin içine katmayayım, arkadaşınla pc başına geçeceksin. İdi tespit edeceksin. Facebook.com/bilmemne/id=sayı bu sayı senle aynı değil. Sonra o kişinin mesaj atmasını bekleyeceksiniz. Cevap olarak büyük bi dosya atıp cmd den ipini tespit edeceksiniz. Bunu nasıl yapacaksın, netstat-n yazıp dosyayı yollayacaksın. Listening yazan karşı ip tir. Daha sonra Buradaki sitelerden biriyle ev adresini tespit edeceksin.
AMA
Gidip ana avrat sövmeyeceksin.