Arkdaslar Mesela Bu Teama Katıldım Beni Koruma İmkanınız Varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstün Zekalı Paşam 4 Antivirüs Güzelde Bazı Pcler 2Antivirüs Kaldırmıyo Nasıl 4 Tane Kaldırsın4 tane antivirüs progrmaı kur pcye ama avira zamane kaspersky antimalware birde asc kur dym yerndyse snn pcye virüsün kılı değse haberin olur
4 tane antivirüs progrmaı kur pcye ama avira zamane kaspersky antimalware birde asc kur dym yerndyse snn pcye virüsün kılı değse haberin olur
Üstün Zekalı Paşam 4 Antivirüs Güzelde Bazı Pcler 2Antivirüs Kaldırmıyo Nasıl 4 Tane Kaldırsın![]()
Kardes bilmez kurar simdi bunlari onu soyluyum bunu yaptigi an pc coker virus yemene gerek kalmaz :RpS_biggrin:
Kuramaz ki diyelim Avira kurdu Kaspersky kurarken önce Avira'yı kaldırın diye uyarı veriyor sebebi ise antivirüslerin çakışmasındandır.
Kuramaz ki diyelim Avira kurdu Kaspersky kurarken önce Avira'yı kaldırın diye uyarı veriyor sebebi ise antivirüslerin çakışmasındandır.
Kardeşim onunda çözümü var bu konuyla ilgili bir bildiri yayınlıyorum hemen
Ben cocukken bi defasinda kurmustum pc coktu o zaman eski surumlerdi nod 32 uzerine aklimdan cikti hansisa anti kurmustum![]()