Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette ele geçirilebilir onlarda bir site ama torda açılabilirler çünkü siteyi sadece tor browser çözümleyebiliyor yani xss sql gibi açıklar olabilirBu Tarz Sitelerde Normal Güvenlik açıkları ile hacklenebilirmi yoksa farklı protokollerle farklı yöntemlerlemi aklıma takıldı ancak araştırmama rağmen tatmin edici bir cevap bulamadım size sormak istedim.
Sitelere oranla zor. Fakat bu uzantılı siteler genelde zararlı dikkatli olmak lazım fakat hiçbirşey %100 güvenliği yok. Bulduğun ufacık açıktan sızarsınBu Tarz Sitelerde Normal Güvenlik açıkları ile hacklenebilirmi yoksa farklı protokollerle farklı yöntemlerlemi aklıma takıldı ancak araştırmama rağmen tatmin edici bir cevap bulamadım size sormak istedim.
Hocam Peki Normalde Siteler İçin Kullandığımız Vuln Scannerlar(Nuclei vb.) Bu Siteler İçin Çalışırmı Yokso Protokol Farklılıkları Porblem Yaratırmı ?Evet, onlarda normal site sadece tor ağı içerisinde barınıyorlar. Trafik şifrelenmesi, anonimlik bu kısımlar tor ağı için. Web sitesi ayrı, sitenin yazıldığı dile göre açıklar mevcut olabilir.
Tor anonimlik için kullanılan bir araç, sırf tor ağında diye üst düzey koruma altında bu siteyi kimse hackleyemez falan diye bir şey yok. Yoksa tor ağında ki sitelerin kapatıldığını da gördüm. Özellikle çocuklara yönelik cinsel içerikli siteler de. O siteler de her site yapımı için kullanılan diller ile yapılıyor, tor ağı için özel diller yok yani. Eğer siteyi geliştiren eleman junior bir developersa neyin ne olduğundan habersiz ise o zaman sitede açıklar meydana gelir. Yeteri kadar güvenlik önlemi alamaz, tecrübesi olmadığı için. Açık oluşunca açıktan faydalanmak mümkün hale geliyor.Hocam Peki Normalde Siteler İçin Kullandığımız Vuln Scannerlar(Nuclei vb.) Bu Siteler İçin Çalışırmı Yokso Protokol Farklılıkları Porblem Yaratırmı ?
scannerler için bir fark yok scannerin açığı her türlü sitede okurHocam Peki Normalde Siteler İçin Kullandığımız Vuln Scannerlar(Nuclei vb.) Bu Siteler İçin Çalışırmı Yokso Protokol Farklılıkları Porblem Yaratırmı ?
Teşekkürlerscannerler için bir fark yok scannerin açığı her türlü sitede okur