Onlara bu bilgilerimi verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ammas

Katılımcı Üye
20 May 2018
261
1
GNJzge.png

Sözde para kazanacaktım. İlk 4 kutucuğu doldurup gönderdim. O bilgilerimle benim hakkımda birşey yapabilirlermi?
Teşekkürler
 

oldnco

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,532
5
ibandan bir şey olmaz fakat 16 haneli kart numaranı yazdıysan cardable sitelerden alışveriş yapabilirler. her ihtimale karşı hesabını internet alışverişlerine kapatabilirsin
 

oldnco

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,532
5
Arkadaki 3 haneli kodu ve son kullanma tarihini yazmadım ama?

Yazmanız önemli değil. Dediğim gibi cardable adında sitelerde sadece öndeki numara ile işlem yapılıyor.

Cardable sitelerde diğer alışveriş sitelerine göre 3D Secure güvenliği yoktur. 3D Secure güvenlğinden de biraz bahsetmek gerekirse; 3D Secure, siz bir sitede alışveriş yaparken karta bağlı olan telefona bir onay mesajı gelir ve kodu onaylamanız gerekir. Bu olay güvenlik içindir. CC’si elinizde olan kişinin telefonuna erişip kodu alamayacağınız için Cardable siteler devreye girer.
 
Son düzenleme:
26 Haz 2016
2,822
603
Arkadaki 3 haneli kodu yazmayın sakın ola hiç bir yere. hatta kartın arkasındaki hiç birşeyi yazmayın. o olmadan hiç bir şey yapamazlar. Yalnızca güvenilir alışveriş sitelerinden kart ile alışveriş yapın.
 

Warez7

Uzman üye
19 May 2018
1,425
5
Bir şey olmaz hocam.
Ama kartınızı internet alış verişine kapatın.
Bir daha sakın kimseye bilgilerinizi vermeyin herhangi bir forum ve ya herhangi bir insan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.