Online Oyunlar

ahmet2356532

Katılımcı Üye
4 Kas 2009
492
0
Konya
Sana Tavsiye Bilgisayardan Oyun Olayını Bırak Hayatını Kaydırır Farkında Olmassın Dostum 12 senedir knight oynarım en sonunda bırakabıldım ve gozlerımın biri saga bakarken dıger sola bakıyor simdi :)
 

sokucusp

Katılımcı Üye
1 Ara 2011
426
0
istanbul
yaşına göre eğr yaşın küçükse wolfteam oyna :D eğer büyüksen metin2 , knight gibi oyunlar oynaya bilirsin.! yani int.cafelerede bakabilirsin çoğu çoçuk wolfteam oynuyor ordada büyük büyük abiler var onlarda mt2 filan oynuyor :D :D :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.